sifounas1 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν γινεται με καποιο τροπο να στειλω καποιες ταινιες σε ενα φιλο που ταξιδευει αλλα οχι μεσω rapidshare η αλλα παρομοια γιατι εχει internet με καρτα και δεν μπορει να τα κατεβασει υπαρχει τροπος?
Acepower Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δεν κατάλαβα καλά την ερώτησή σου και μάλλον δεν την κατάλαβες ούτε και εσύ... Με οποιονδήποτε ηλεκτρονικό τρόπο και να του στείλεις ταινία, θα πρέπει να την κατεβάσει, τοπικά στον υπολογιστή του, για να την δει. Δεν γίνεται αλλιώς.
sifounas1 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δεν κατάλαβα καλά την ερώτησή σου και μάλλον δεν την κατάλαβες ούτε και εσύ... Με οποιονδήποτε ηλεκτρονικό τρόπο και να του στείλεις ταινία, θα πρέπει να την κατεβάσει, τοπικά στον υπολογιστή του, για να την δει. Δεν γίνεται αλλιώς. εγω καταλαβα τι εγραψα αν υπαρχει τροπος να του τη στειλω σαν αρχειο και να τη δει αμεσως γιατι δεν μπορει να κατεβασει αλλιως θα του εστελνα το λινκ να τη κατεβαζε μονος του
Moderators Gi0 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 εγω καταλαβα τι εγραψα αν υπαρχει τροπος να του τη στειλω σαν αρχειο και να τη δει αμεσως γιατι δεν μπορει να κατεβασει αλλιως θα του εστελνα το λινκ να τη κατεβαζε μονος του Πιθανοτατα εννοεις κατι σε streaming. Το οποιο ομως δεν ειναι λυση στο προβλημα σου, καθως και παλι ισυχει αυτο Με οποιονδήποτε ηλεκτρονικό τρόπο και να του στείλεις ταινία, θα πρέπει να την κατεβάσει, τοπικά στον υπολογιστή του, για να την δει. Δεν γίνεται αλλιώς.
sifounas1 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Πιθανοτατα εννοεις κατι σε streaming. Το οποιο ομως δεν ειναι λυση στο προβλημα σου, καθως και παλι ισυχει αυτο αρα δεν υπαρχει καποιος τροπος?
Moderators Gi0 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 αρα δεν υπαρχει καποιος τροπος? Δυστυχως οχι
sifounas1 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δυστυχως οχι αν το αρχειο ειναι 1gb και το ανεβασω μεσω rapid share ο φιλος μου και αυτος 1gb θα χρεωθει για να το κατεβασει?
Acepower Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Ε ναι, τι άλλο; Για να είμαστε και ακριβείς όμως, έχε υπόψη σου, ότι μετράει και το upload, στις ογκοχρεώσεις, συνήθως. Κατεβάζοντας λοιπόν 1Gb ο υπολογιστής του φίλου σου, θα ανεβάσει και περίπου/ενδεικτικά 50-150Mb, τα οποία θα περάσουν στην χρέωσή του.
Moderators Gi0 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 αν το αρχειο ειναι 1gb και το ανεβασω μεσω rapid share ο φιλος μου και αυτος 1gb θα χρεωθει για να το κατεβασει? Yeeeep
sifounas1 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 οκ ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου!
drake. Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Μια λύσει είναι να κάνεις την ταινία που θες μικρή σε μέγεθος πχ από 1 gb σε 200 με 300mb για να μην χαλάσει πολλά mb ο φίλος σου
ilias_97 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Μπορείς να την ανεβάσεις σε youtube ή καποιο παρομοιο site.
sargio01 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Στείλε του ό,τι θέλεις, μέσω ταχυδρομείου(τί κόστος να 'χει, έχοντας μηδαμινό βάρος το δεματάκι; ). Αν κάποιος ξέρει, ας μου απαντήσει: Μου πέρασε απο το μυαλό η αποστολή μέσω email! Γίνεται;
hawkpilot Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 ... Αν κάποιος ξέρει, ας μου απαντήσει: Μου πέρασε απο το μυαλό η αποστολή μέσω email! Γίνεται; Χρηστός και Παναγία!!!
sargio01 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Γιατί, λόγο μεγέθους; Χρηστός και Παναγία!!! :lol: :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα