nimda Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Εχυ συνηθισει με laptop και εδω και αρκετο καιρο που χρησιμοποιω εξωτερικο keyboard(χαλασαν αρκετα πληκτρα του laptop) τα νουμερα στην ακρη (numpad το λενε; Και να μην το λενε ετσι θα το λεω χαρην ευκολιας!) μου ειναι αχριστα. Σκευτικα λοιπον, εις χαρην πειραματισμου, να αφαιρεσω τα πληκτρα αυτα και να βαλω στην θεση του ενα κουτακι που να εχω μεσα μπαταριες για το πληκτρολογιο και το mouse για να μην ψαχνω που τα εχω καθε φορα που τελιωνουν. Μου πρκειπτουν ομως καποια ερωτηματα. Πρωτα απο ολα δεν αχω ανοιξει ποτε ασυρματο πληκτρολογιο. Ειχα ανοιξει επανηλιμενος νεα παλιο ενσυμρατο microsoft που ειχα, το ειχα βαψει, του ειχα πειραξει κουμπια και αλλα πολλα χωρις κανενα προβλημα. Αντιθετα ομως ανοιξα καποια στηγμη ενα (ενσυρματο παλι) trust και δεν ξαναλειτουργισε ποτε, χωρις να εχει οποιοδηποτε προβλημα πρωτου το ανοιξω. Υπαρχει λοιπον κατι που θα πρεπει να προσεξω για να μην μου μεινει στα χερια σαν το trust; Αν βγουν αυτα τα πληκτρα, προφανος θα εχει μεινει απο κατω η πλακετα, θα υπαρχει δηλαδη η δυνατοτιτα να λειουργισουν, απλα δεν θα χρησιμοποιουναι, μπορω να κανω κατι για να πλακετα, ωστε να μπορω να μπω πιο "βαθια" χωρις να πατιουνται απο μονα τους;
geowizard Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δε κατάλαβα τίποτα... Κι εγω με δυσκολια το εβγαλα το κειμενο. Λοιπον, αρχικα καθε πληκτρο εχει τουλαχιστον 1 καλωδιο σε αυτο, οποτε οταν βγαλεις το πληκτρο φροντισε τα καλωδια να συνεχιζουν κανονικα την πορεια τους για να διατηρείται η κατευθυνση των ηλεκτρονιων. Μετα απλα βγαζεις ολα τα πληκτρα και τοποθετεις ενα κουτακι πανω απο τα καλωδια.
άδικος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Λοιπόν το'πιασα. Αφού αφαιρέσεις τα πλήκτρα του numpad & τη ζελατίνα, στο κουτάκι που θα φτιάξεις φρόντισε να έχει 4 μικρά ποδαράκια ίσα για να μη πατάει όλη η επιφάνεια. Αν & αφαιρώντας τη ζελατίνα δε νομίζω να έχεις γενικά πρόβλημα να πατιούνται έτσι & αλλιώς. Τώρα γιατί σου χάλασε το trust... Λίγη προσοχή στη συναρμολόγηση, δεν είναι τίποτα. Άντε & καμιά φωτό με το κινητό αν δε θυμάσαι που πάει τι
nimda Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Συγγνωμη για την δυσκολια του κειμενου, αυτα παθαινεις οταν βιαζεσαι! Ευχαριστω και για τις απαντησεις! Καλωδια απο που και ως που θα εχει καθε πληκτρο; Οσα πληκτρολογια εχω δει εχουν την ζελατινα η οποια απο πανω εχει μαλακα λαστιχακια τα οποια πιεζονται απο τα πληκτρα. Τα μονα καλωδια ειναι η ζελατινα σαν συνολο που παει σε μια πλακετα και η πλακετα που καταληγει στο καλωδιο που συνδεει το πληκτρολογιο με τον υπολογιστη. Εφοσων ομως ειναι ασυρματο δεν ξερω τι θα εχει αν'αυτου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα