Dr.Fuzzy Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 To setup που έχω στους ανεμιστήρες εδώ και καιρό φαίνεται στη φωτογραφία. Τα βελάκια δηλώνουν την κατεύθυνση του αέρα και το χρώμα πιθανά τη θερμοκρασία. Ανοιγοντας το εχτές για να το καθαρίσω, συνειδητοποίησα ότι ο ανεμιστήρας της ψύκτρας φυσάει προς τα μπροστά και κάπου δεν μου φαίνεται σωστό. Δηλαδή πιο λογικό δεν θα ήταν να είναι απο την άλλη πλευρά, αντικριστά με τον πίσω ανεμιστήρα, για να φεύγει όλο ο θερμός αέρας έξω, ή προς τα κάτω για να φυσάει αέρα προς τη κάρτα γραφικών (αν και λογικά είναι ζεστός βέβαια); Επίσης μήπως το τροφοδοτικό θα έπρεπε να το έχω βάλει ανάποδα; Βέβαια τότε ο ανεμιστήρας του θα ήταν αντικριστά με την κάρτα γραφικών, όπου και των δύο οι ανεμιστήρες ρουφάνε αέρα. Πρόβλημα με θερμοκρασίες δεν έχω αν και oc'd εδώ και 2 χρόνια, αλλά αν είναι λάθος καλό θα ήταν να το βελτίωνα λίγο. Τα χαρακτηριστικά της μονάδας είναι τα παρακάτω για να έχετε καλύτερη εικόνα. CPU: Intel® Core 2 CPU 6400 @ 2.13GHz Χρονισμένος στα 3.0 GHz CPU COOLER: Mugen 2 MB: ASUS P5B-Deluxe + WiFi RAM: 4 GB DDR2 (4 X 1 GB TeamGroup 800 MHz με ψύκτρες) GPU: GeForce 9400 GT Storage: 1. Maxtor 250 GB 2. Seagate 500 GB 3. Samsung DVRW PSU: Seasonic S12+ Energy 550W 80+ CASE: 1. Lian Li (PC-7FN) BLACK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikosgiann Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 μονο τον ανεμιστηρα της ψυκτρας γυρισε,τα αλλα ειναι οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 μονο τον ανεμιστηρα της ψυκτρας γυρισε,τα αλλα ειναι οκ. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikosgiann Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα