zazik Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=ZnlPgo9TaGo Πολύ μου άρεσε η συγκεκριμένη ταινία. Προσεγμένο σενάριο , χωρίς φαμφάρες και αμερικανιές , Με τακτικες των SEALS , που σε αφήνουνε άναυδο , και σου θυμίζουνε παιχνίδια οπως το Call of Duty και το Batlefield 3. Πολλοι χαρακτήρες παίζονται απο πραγματικούς SEALS , και οι τακτικές είναι απο πραγματικους SEALS. ΣΤα συν της ταινίας και η χρήση UAVs. Για τους λάτρεις των παιχνιδιών και των ταινιών , την προτείνω ανεπυφύλακτα. PS : Το τρέιλερ την αδικεί πολύ.
kostas_dr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Sorry, δεν το λέω ειρωνικά, αλλά η συγκεκριμένη ταινία ΔΕΝ είναι αμερικανιά;
taroutatsou Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Πάντως η σκηνή του trailer όπου ο τύπος βγάζει τα χέρια από το νερό για να μην ακουστεί το πλαφ του πτώματος εμένα με έκανε να του δώσω μια ευκαιρία!
Plug Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Sorry, δεν το λέω ειρωνικά, αλλά η συγκεκριμένη ταινία ΔΕΝ είναι αμερικανιά; δε την εχω δει,εχω διαβάσει ομως οτι ολα γίνονται απο πραγματικούς και οχι ηθοποιούς
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Για τους λάτρεις των παιχνιδιών και των ταινιών , την προτείνω ανεπιφύλακτα. Αυτό ακριβώς. Ναι είναι αμερικανιά και γεμάτη προπαγάνδα, αλλά η ταινία είναι πολύ καλή.
kostas_dr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Αμερικανιά δεν σημαίνει απαραίτητα και κακή ταινία. Απλως υπερβολική και ίσως απλοϊκή στην προσέγγιση του θέματος καλοί-κακοί.
zazik Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Οταν λέω δεν είναι Αμερικανια , ενοω ότι δεν σκοτώνει 5 αντιπαλους με μια σφαιρα. Πολλες σκηνές , προέρχονται απο παιχνίδια όπως το COD (1,2,3). Αν την δείτε θα καταλάβαιτε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα