nasar Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Ο ήχος μετά απο επανεγκατάσταση των windows xp κολλάει για ένα δευτερόλεπτο όταν ακούω τραγούδια.Drivers της κάρτας ήχου είναι ΟΚ και επίσης ο τύπος μετάδοσης του ide είναι dma
Acepower Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Προφανώς εννοείς τραγούδια από CD, για να αναφέρεις το IDE. Αν χρησιμοποιείς Media Player, αναβάθμισέ τον, στην τελευταία έκδοση για XP, νομίζω είναι η 11 και επίσης πέρνα όλες τις ανανεώσεις και τα Service Packs των XP. Επίσης, απενεργοποίησε την δυνατότητα να κατεβάζει πληροφορίες για το CD, από το Internet είτε πρόκειται για Media Player, είτε για VLC ή δεν ξέρω τι άλλο, διότι μπορεί να κάνει το κόλλημα, στην προσπάθειά του να συνδεθεί...
nasar Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Προφανώς εννοείς τραγούδια από CD, για να αναφέρεις το IDE. Αν χρησιμοποιείς Media Player, αναβάθμισέ τον, στην τελευταία έκδοση για XP, νομίζω είναι η 11 και επίσης πέρνα όλες τις ανανεώσεις και τα Service Packs των XP. Επίσης, απενεργοποίησε την δυνατότητα να κατεβάζει πληροφορίες για το CD, από το Internet είτε πρόκειται για Media Player, είτε για VLC ή δεν ξέρω τι άλλο, διότι μπορεί να κάνει το κόλλημα, στην προσπάθειά του να συνδεθεί... To βρήκα τελικά..Απεγκατάστησα τους drivers(full με registry keys κλπ) και τους ξαναέβαλα και όλα ΟΚ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα