Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα ήθελα να ρωτήσω πιο να προτιμήσω το ps vita ή το playstation3 θέλω να ακούσω τα + και τα - των δύο όποιος γνωρίζει

ευχαριστώ εκ τον προτέρων

Δημοσ.

Συγκρίνεις ανόμοια πράμματα: το ένα είναι φορητή κονσόλα με οθόνη 5" και το άλλο κανονική κονσόλα με full HD δυνατότητα που τη συνδέεις σε ό,τι τηλεόραση θες. Οι τίτλοι δεν είναι κοινοί (μάντεψε ποιο έχει τους περισσότερους) η εσωτερική μνήμη στο vita είναι σχετικά μικρή (16GB νομίζω) και φυσικά παίζει μόνο ένας (στο ps3 συνδέσεις μέχρι και 8 χειριστήρια). Οπότε, αν δε σε ενδιαφέρει να το παίρνεις μαζί σου στα ταξίδια, νομίζω το Ps3 είναι μονόδρομος

Δημοσ.

Συγκρίνεις ανόμοια πράμματα: το ένα είναι φορητή κονσόλα με οθόνη 5" και το άλλο κανονική κονσόλα με full HD δυνατότητα που τη συνδέεις σε ό,τι τηλεόραση θες. Οι τίτλοι δεν είναι κοινοί (μάντεψε ποιο έχει τους περισσότερους) η εσωτερική μνήμη στο vita είναι σχετικά μικρή (16GB νομίζω) και φυσικά παίζει μόνο ένας (στο ps3 συνδέσεις μέχρι και 8 χειριστήρια). Οπότε, αν δε σε ενδιαφέρει να το παίρνεις μαζί σου στα ταξίδια, νομίζω το Ps3 είναι μονόδρομος

To Vita δεν έχε εσωτερική μνήμη πρέπει να αγοράσεις κάρτες. Στο Ps3 νομίζω μπορείς να συνδέσεις μέχρι 7 χειριστήρια αλλά δεν είμαι σίγουρος. Πάντως και από μένα ps3. Δεν αξίζει το vita ακόμα.

Δημοσ.

To Vita δεν έχε εσωτερική μνήμη πρέπει να αγοράσεις κάρτες. Στο Ps3 νομίζω μπορείς να συνδέσεις μέχρι 7 χειριστήρια αλλά δεν είμαι σίγουρος. Πάντως και από μένα ps3. Δεν αξίζει το vita ακόμα.

δεν ξέρω δηλαδή πια η γνώμη σας για το ps vita;

Δημοσ.

Κοιτα μονο και μονο τα exclusives της καθε κονσολας και θα δεις οτι το vita δεν αξιζει τωρα.

Ερχεται the last of us, beyond, gow ascention, all star battle royale και εσυ θα εχεις και απο πριν ολα τα uncharted, gow3, gt5 κλπ Εννοείται και απο εμενα ps3.

δεν ξέρω δηλαδή πια η γνώμη σας για το ps vita;

Μόνο για κανένα ποδοσφαιράκι σε ταξίδια.

Δημοσ.

7 επιπλέον του αρχικού - σύνολο 8

Δημοσ.

7 επιπλέον του αρχικού - σύνολο 8

Α ναι? Εντάξει όμως δεν πιστεύω να είναι πολλοί αυτοί που έχουν τόσα χειριστήρια. Συνήθως ο κόσμος έχει 2, άντε 3. :rolleyes:

Δημοσ.

ναι το ξερω απλα για να ξερει και αυτος απο τι μαγαζι αγοραζει! (που για παιχνιδια ομως ειναι μια χαρα νομιζω)

Δημοσ.

Συνήθως το ebw κάνει κάτι τέτοιες απατεωνιές και πουλάει προϊόντα σε χαμηλότερες τιμές αλλά χωρίς θήκες. Ελπίζω να μην γίνεται και στα παιχνίδια αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...