katsikaniaris1 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 θα ήθελα να ρωτήσω πιο να προτιμήσω το ps vita ή το playstation3 θέλω να ακούσω τα + και τα - των δύο όποιος γνωρίζει ευχαριστώ εκ τον προτέρων
dewn735 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Συγκρίνεις ανόμοια πράμματα: το ένα είναι φορητή κονσόλα με οθόνη 5" και το άλλο κανονική κονσόλα με full HD δυνατότητα που τη συνδέεις σε ό,τι τηλεόραση θες. Οι τίτλοι δεν είναι κοινοί (μάντεψε ποιο έχει τους περισσότερους) η εσωτερική μνήμη στο vita είναι σχετικά μικρή (16GB νομίζω) και φυσικά παίζει μόνο ένας (στο ps3 συνδέσεις μέχρι και 8 χειριστήρια). Οπότε, αν δε σε ενδιαφέρει να το παίρνεις μαζί σου στα ταξίδια, νομίζω το Ps3 είναι μονόδρομος
naruto14 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Συγκρίνεις ανόμοια πράμματα: το ένα είναι φορητή κονσόλα με οθόνη 5" και το άλλο κανονική κονσόλα με full HD δυνατότητα που τη συνδέεις σε ό,τι τηλεόραση θες. Οι τίτλοι δεν είναι κοινοί (μάντεψε ποιο έχει τους περισσότερους) η εσωτερική μνήμη στο vita είναι σχετικά μικρή (16GB νομίζω) και φυσικά παίζει μόνο ένας (στο ps3 συνδέσεις μέχρι και 8 χειριστήρια). Οπότε, αν δε σε ενδιαφέρει να το παίρνεις μαζί σου στα ταξίδια, νομίζω το Ps3 είναι μονόδρομος To Vita δεν έχε εσωτερική μνήμη πρέπει να αγοράσεις κάρτες. Στο Ps3 νομίζω μπορείς να συνδέσεις μέχρι 7 χειριστήρια αλλά δεν είμαι σίγουρος. Πάντως και από μένα ps3. Δεν αξίζει το vita ακόμα.
katsikaniaris1 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 To Vita δεν έχε εσωτερική μνήμη πρέπει να αγοράσεις κάρτες. Στο Ps3 νομίζω μπορείς να συνδέσεις μέχρι 7 χειριστήρια αλλά δεν είμαι σίγουρος. Πάντως και από μένα ps3. Δεν αξίζει το vita ακόμα. δεν ξέρω δηλαδή πια η γνώμη σας για το ps vita;
ilias_97 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Κοιτα μονο και μονο τα exclusives της καθε κονσολας και θα δεις οτι το vita δεν αξιζει τωρα. Ερχεται the last of us, beyond, gow ascention, all star battle royale και εσυ θα εχεις και απο πριν ολα τα uncharted, gow3, gt5 κλπ Εννοείται και απο εμενα ps3. δεν ξέρω δηλαδή πια η γνώμη σας για το ps vita; Μόνο για κανένα ποδοσφαιράκι σε ταξίδια.
dewn735 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 To Vita δεν έχε εσωτερική μνήμη πρέπει να αγοράσεις κάρτες. Στο Ps3 νομίζω μπορείς να συνδέσεις μέχρι 7 χειριστήρια αλλά δεν είμαι σίγουρος. Πάντως και από μένα ps3. Δεν αξίζει το vita ακόμα. 7 επιπλέον του αρχικού - σύνολο 8
naruto14 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 7 επιπλέον του αρχικού - σύνολο 8 Α ναι? Εντάξει όμως δεν πιστεύω να είναι πολλοί αυτοί που έχουν τόσα χειριστήρια. Συνήθως ο κόσμος έχει 2, άντε 3.
katsikaniaris1 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 άρα playstation 3 όμως υπάρχει κανά καλύτερο μαγαζί από τα γνωστά που να έχει καλύτερες τιμές στα παιχνίδια του playstation3
katsikaniaris1 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Zavvi αν θες από εξωτερικό. όχι εξωτερικό Αθήνα
Federer Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Ενταξει ενα παιχνιδι σφραγισμενο θα αγορασει...δεν γινετε να ειναι χαλασμενο!Ουτε μεταχειρισμενο!
ilias_97 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 ναι το ξερω απλα για να ξερει και αυτος απο τι μαγαζι αγοραζει! (που για παιχνιδια ομως ειναι μια χαρα νομιζω)
naruto14 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Συνήθως το ebw κάνει κάτι τέτοιες απατεωνιές και πουλάει προϊόντα σε χαμηλότερες τιμές αλλά χωρίς θήκες. Ελπίζω να μην γίνεται και στα παιχνίδια αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα