Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά, είμαι αρχάριος σε αυτά και θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει online παιχνίδι στο ίδιο στιλ με το Sims η το Second life (ελεύθερο φυσικά) που να μπορείς να το πάιζεις χωρίς να χρειαστεί να εγκαταστήσεις λογισμικό γιατί θέλω να το πάιζω από ίντερνετ καφε, ευχαριστώ για όποια απάντηση.

Δημοσ.

Γειά, είμαι αρχάριος σε αυτά και θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει online παιχνίδι στο ίδιο στιλ με το Sims η το Second life (ελεύθερο φυσικά) που να μπορείς να το πάιζεις χωρίς να χρειαστεί να εγκαταστήσεις λογισμικό γιατί θέλω να το πάιζω από ίντερνετ καφε, ευχαριστώ για όποια απάντηση.

Το κανεις εγκατασταση στο pc του ιντερνετ καφε;

Δημοσ.

αφου λεει χωρις εγκατασταση

Ναι, κι εγω λεω, δεν γινεται να το εγκαταστησει εκει το second life;

Δημοσ.

αφου λεει στο ιδιο στυλ με αυτα τα δυο. λογικα αν ηθελε καποιο απο αυτα τα δυο θα ρωτουσε τι μπορει να κανει. Ασε που το σιμς ας πουμε ολα τα ιντερνετ καφε το εχουν. Μαλλον θελει εναλλακτικη. ας μας πει ομως ο ιδιος

Δημοσ.

Το κανεις εγκατασταση στο pc του ιντερνετ καφε;

Το μόνο που αποκλείουμε είναι αυτό:

1) Ο υπολογιστής είναι δημόσιος, αν ο καθένας έβαζε ότι του έρθει άστα να πάνε.

2) Οι υπολογιστές των ίντερνετ καφέ είναι ήδη φωτρωμένοι είναι εις βάρος σου εάν μπορούσες κάτι τέτοιο, εκτός εάν υπάρχει κάτι portable που δεν νομίζω.

Όσο για το Sims έχεις δίκιο, εγκατεστημένο είναι από ότι είδα, απλά θέλω να μάθω εάν υπάρχει και κάτι άλλο. Εάν μάλιστα δεν είμαι απαιτητικός και υπάρχει κάτι που να τρέχει από τον internet browser ακόμα καλλήτερα.

Edit: ααα εάν εξηπηρετεί να δώσω μία λίστα με το τι έχει εγκατεστημένο το ίντερνετ καφέ πείτε το.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...