Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και εγώ την σκέφτομαι σοβαρά αυτήν την οθόνη. IPS panel + HDMI σε πολύ καλή τιμή. Αλλά είμαι σε δίλημμα. Έχει μεγάλες διαφορές η 23άρα με την 22άρα? Πάντως 50 ευρώ διαφορά για 1 ίντσα δεν είναι και λίγα.

Δημοσ.

Και τι καριβώς θα σου προσφέρει το hdmi σε αυτή την οθόνη απο την στιγμή που δεν έχει ηχεία...??

Παντως μπορεις να την βρείς αρκετα φθηνοτερα απο το τρικαταρατο e-shop.

http://www.skroutz.gr/s/385478/LG-IPS225V.html?keyphrase=LG+IPS225V-BN

Δημοσ.

Και τι καριβώς θα σου προσφέρει το hdmi σε αυτή την οθόνη απο την στιγμή που δεν έχει ηχεία...??

Παντως μπορεις να την βρείς αρκετα φθηνοτερα απο το τρικαταρατο e-shop.

http://www.skroutz.gr/s/385478/LG-IPS225V.html?keyphrase=LG+IPS225V-BN

Φθηνότερα της προσφοράς δεν είναι. 126 έχει στο e-shop. Τελικά δεν θα την πάρω γιατί δεν με ικανοποιεί το μέγεθος. Αν πάρω την 23" Dell θα μπορώ να συνδέω το ps3 και το pc στις καλύτερες δυνατές αναλύσεις ώστε να έχω την καλύτερη ποιότητα και στα 2? Το σύστημα μπορείς να το δεις στην υπογραφή μου.

Δημοσ.

Φθηνότερα της προσφοράς δεν είναι. 126 έχει στο e-shop. Τελικά δεν θα την πάρω γιατί δεν με ικανοποιεί το μέγεθος. Αν πάρω την 23" Dell θα μπορώ να συνδέω το ps3 και το pc στις καλύτερες δυνατές αναλύσεις ώστε να έχω την καλύτερη ποιότητα και στα 2? Το σύστημα μπορείς να το δεις στην υπογραφή μου.

Ποια προσφορα το λινκ του eshop 156 λεει? ειναι απο κανενα newsletter?

Δημοσ.

Ε τι να πω αν νομίζετε ότι θα παραλαβετε σε ευλογο χρονικό διαστημα τότε συμφέρει!

Δημοσ.

Οne more time. Το hdmi δεν έχει καλύτερη ποιότητα από το dvi. Απλά μπορεί να μεταφέρει και ήχο. Το hdmi μας ενδιαφέρει σε περίπτωση που α) η οθόνη έχει ηχεία και θέλουμε να τα χρησιμοποιήσουμε β) η συσκευή που θα συνδέσουμε στην οθόνη έχει μόνο έξοδο hdmi.

Δημοσ.

Οne more time. Το hdmi δεν έχει καλύτερη ποιότητα από το dvi. Απλά μπορεί να μεταφέρει και ήχο. Το hdmi μας ενδιαφέρει σε περίπτωση που α) η οθόνη έχει ηχεία και θέλουμε να τα χρησιμοποιήσουμε β) η συσκευή που θα συνδέσουμε στην οθόνη έχει μόνο έξοδο hdmi.

Ναι το ξέρω αυτό. Απλά αν βάλω με hdmi to dvi το ps3, το PC πως θα το συνδέσω στην u2312hm? Η κάρτα μου είναι η 9600GT.

Δημοσ.

Και εγω το ιδιο προβλημα με τον naruto εχω. Αν γινεται να απαντησει καποιος και σε εμενα...

Καρτα ati radeon hd 5450 :rolleyes:

Δημοσ.

Εγώ τελικά θα πάω σε LG μάλλον γιατί ότι αντάπτορα βρήκα με hdmi to display port ηταν πανακριβος. Μετα ξεφευγει πολυ η τιμή.

Δημοσ.

Λέω... Μόνο τα usb θα μου λείψουν που τα χρειάζομαι πάρα πολύ και η 3χρονη εγγύηση. Ξέρει κανείς η παραπάνω LG πόσο input lag έχει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...