nikolas16 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Αυτο που λεει ο τιτλος θελω να αναβαθμισω το κατεβαστηρι μου για να παιζει το skyrim Ποσό που διαθέτουμε : Περιπου διακοσια. Χρήση υπολογιστή : Gaming και Internet. Ειναι αυτο εδω Τωρα το προβλημα ειναι οτι το κουτι ειναι παρα πολυ μικρο και δεν χωρανε οι καρτες που βρισκω! θα χρειαστει και ram γιατι εχει μονο 2. Ευχαριστω για το χρονο σας.
pano Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 nikolas16 δύσκολα τα πράγματα,αλλά για πες μας την ανάλυση της οθόνης σου πρώτα.
pano Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 1920x 1080 ειναι Μάλιστα πιο δύσκολα δεν γίνεται . Κοίτα να δεις, αυτή http://www.amazon.co.uk/Sapphire-11192-18-20G-HD6670-Profile-Graphics/dp/B0062CHLYI/ref=sr_1_8?ie=UTF8&qid=1339321650&sr=8-8 είναι η πιο καλή low profile κάρτα που υπάρχει σε λογική τιμή και ορίστε και ένα review της http://www.hardwareheaven.com/reviews/1320/pg4/sapphire-hd6670-low-profile-graphics-card-review-skyrim.html (όχι όμως με τον επεξεργαστή που έχεις εσύ,αλλά με τον i7-3960X),αν εσύ πιστεύεις ότι θα σε εξυπηρετήσει καλώς,γιατί εγώ το χέρι μου στην φωτιά δεν το βάζω. Όσο για ram,τα πράγματα εδώ είναι εύκολα,αλλά ξεκαθάρισε πρώτα τι θα κάνεις με την κάρτα γραφικών.
stm00192 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Επειδή το τελευταίο καιρο προσπαθώ να στήσω ένα HTPC σε ένα ακριβώς ίδιο κουτάκι... σε ενημερώνω ότι δέχεται μόνο low profile καρτες... η πιο δυνατή low profile είναι αυτή.. http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=30046&cat=5 η οποία όμως λογικά θα σου παιξει το skyrim σε medium to low settings σε fullHD ανάλυση.. ασε που είναι και ακριβή...
nikolas16 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δεν με νοιαζει να παιζει τελεια απλως θελω να παιζει αξιοπρεπως σε medium settings χωρις να κολλαει. Επισης δεν θα ανεβουν οι επιδοσεις της αν δουλευει μαζι με αυτη της intel που εχει ενσωματομενη? θα χρειαστει να αλλαξω και τροφοδοτικο? Για αυτη εδω τι λετε Link
stm00192 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δεν με νοιαζει να παιζει τελεια απλως θελω να παιζει αξιοπρεπως σε medium settings χωρις να κολλαει. Επισης δεν θα ανεβουν οι επιδοσεις της αν δουλευει μαζι με αυτη της intel που εχει ενσωματομενη? θα χρειαστει να αλλαξω και τροφοδοτικο? Για αυτη εδω τι λετε Link 1)Medium προς low 2) Δεν γίνεται αυτό που λες με την intel...η intel απλως καταργήται εντελώς. 3) Η καρτα που έβαλες είναι αρκετά χειρότερη απο την 6670 που σου προτείναμε και δεν κοστίζει και ιδιαίτερα λιγότερο. 4) αποτι βλέπω η Dell του έχει 250αρι τροφοδοτικο το οποίο μάλλον θα του πέσει λίγο... το θεμα είναι ότι δύσκολα θα βρέις μεγαλύτερο τροφοδοτικο για αυτο το κουτι.
pano Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δεν με νοιαζει να παιζει τελεια απλως θελω να παιζει αξιοπρεπως σε medium settings χωρις να κολλαει. α) Επισης δεν θα ανεβουν οι επιδοσεις της αν δουλευει μαζι με αυτη της intel που εχει ενσωματομενη? β)θα χρειαστει να αλλαξω και τροφοδοτικο? γ)Για αυτη εδω τι λετε Link α)Δεν γίνεται αυτό που λες. β)Όχι. γ)Είναι αρκετά χειρότερη από την 6670 1GB DDR5 . Υ.Γ Τι θα γίνει ρε stm00192 πάλι τα ίδια
nikolas16 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Ωραια τοτε καταληγω σε αυτην. Την αλλη την εβαλα επειδη την ειχε το Msystems που το εχω συνηθησει. Το vision studio στελνει αθηνα? Τελικα με την μνημη τι θα γινει θα χρειαστει να αλλαξω τιποτε αλλο?
stm00192 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Ωραια τοτε καταληγω σε αυτην. Την αλλη την εβαλα επειδη την ειχε το Msystems που το εχω συνηθησει. Το vision studio στελνει αθηνα? Τελικα με την μνημη τι θα γινει θα χρειαστει να αλλαξω τιποτε αλλο? Ναι στέλνει... Αν έχει ελευθερο σλοτ η μητρική βρες αλλα 2gb μεταχειρισμενα και προσθεσε τα. Προσεχε μην έχεις κανενα θεμα με το τροφοδοτικό ... μπορει και να φτασει μπορει και οχι... ειναι λιγα τα 250
baskon Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Για το συγκεκριμενο παιχνιδι μιας και το εχω δοκιμάσει σε διαφορες καρτες θα έλεγα ότι σε 1080p Medium Με 6670 θα είναι ανετο. Ισως και high αν και δε θα ειναι απολύτως ομαλο(αλλα Playable). Οπωσδηποτε απενεργοποιεις ΑΑ και ενεργοποιεις μόνο FXAA. Δοκίμασε να βαλεις High με FXAA ,και αν δεις οτι παλευετε αλλα δεν ειναι απολυτα smooth ρίξε μόνο το shadow detail σε Medium Και αν χρειαστεί παίξε λιγο με τις ρυθμίσεις των αντικειμενων που φαινονται σε απόσταση. 100% το παιχνιδακι με αυτη τη καρτα θα παιζει σε High προς Medium με τις αλλαγες που ειπα πριν. Περιμενουμε αποτελεσματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα