Vole Maulder Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Εχει old school χαρακτηριστικα ,δεν ειναι γραμμικο,δεν στα δινει ολα στο πιατο και για μενα αυτο ειναι καλο. Δεν ειναι τελειο,αλλα σιγουρα μετα τα 3 πρωτα ειναι το καλυτερο κατ'εμε. Επισης ειναι αρκετα μεγαλο στην τερμα δυσκολια. Να του δώσω μια ευκαιρία αν είναι έτσι. Με φοβίζουν πλέον τα SH, αλλά όχι για το λόγο που θα έπρεπε. Τα πρώτα 3 (και το The Room, αλλά δεν το θυμάμαι τόσο καλά, για να μιλώ γι' αυτό) είχαν πολύ συγκεκριμένη προσέγγιση στους συμβολισμούς τους. Τα πάντα έβγαζαν νόημα και συνδέονταν με τον κάθε χαρακτήρα και τα issues του. Από ένα σημείο κι έπειτα, όταν τα άφησε η Team Silent, έγιναν ένας fan service αχταρμάς, όπως και η ταινία. "Ας βάλουμε κι έναν Pyramid Head επειδή είναι κουλ" φάση. Τι δουλειά έχει ο PH έξω από το μυαλό του Τζέιμς; Tool, χωρίς να θέλω να μειώσω την απόλαυση και τη διασκέδασή σου (αφού σου άρεσε χαίρομαι), δε νομίζω πως είσαι σε θέση να κρίνεις αν η σειρά "κρατά" ακόμα έχοντας παίξει μόνο τα δύο τελευταία. Παίξε και τα πρώτα 3. Αν όχι το 1, ξεκίνα από το 2. Θα κλάσεις. Ισως και να κλάψεις. Είναι εξαιρετικά καλά. Εκτός αν παρερμήνευσα το ποστ σου κι τα έχεις παίξει όλα, οπότε αποσύρω την προηγούμενη παράγραφο σχετικά μ' εσένα και κρατώ μόνο την πρόταση των παλιών για όσους γνωρίζουν τώρα τη σειρά. 1
viper2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 το downpour δεν ειναι σαν το πρωτο *defacto* αλλα μπορει να χαρακτηριστει οροσημο για πολλους λογους...
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Να του δώσω μια ευκαιρία αν είναι έτσι. Με φοβίζουν πλέον τα SH, αλλά όχι για το λόγο που θα έπρεπε. Τα πρώτα 3 (και το The Room, αλλά δεν το θυμάμαι τόσο καλά, για να μιλώ γι' αυτό) είχαν πολύ συγκεκριμένη προσέγγιση στους συμβολισμούς τους. Τα πάντα έβγαζαν νόημα και συνδέονταν με τον κάθε χαρακτήρα και τα issues του. Από ένα σημείο κι έπειτα, όταν τα άφησε η Team Silent, έγιναν ένας fan service αχταρμάς, όπως και η ταινία. "Ας βάλουμε κι έναν Pyramid Head επειδή είναι κουλ" φάση. Τι δουλειά έχει ο PH έξω από το μυαλό του Τζέιμς; Χεχε εχω καταλαβει οτι μετρανε πολυ συγκεκριμενα πραγματα για σενα σε ενα παιχνιδι.Αν παιξεις το downpour θελω την αποψη σου. Δεν νομιζω οτι θα σου αρεσει οσο τα πρωτα παντως,αλλα για μενα αξιζει.
tool1983 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Να του δώσω μια ευκαιρία αν είναι έτσι. Tool, χωρίς να θέλω να μειώσω την απόλαυση και τη διασκέδασή σου (αφού σου άρεσε χαίρομαι), δε νομίζω πως είσαι σε θέση να κρίνεις αν η σειρά "κρατά" ακόμα έχοντας παίξει μόνο τα δύο τελευταία. Παίξε και τα πρώτα 3. Αν όχι το 1, ξεκίνα από το 2. Θα κλάσεις. Ισως και να κλάψεις. Είναι εξαιρετικά καλά. Εκτός αν παρερμήνευσα το ποστ σου κι τα έχεις παίξει όλα, οπότε αποσύρω την προηγούμενη παράγραφο σχετικά μ' εσένα και κρατώ μόνο την πρόταση των παλιών για όσους γνωρίζουν τώρα τη σειρά. Οταν ειχε βγει το 1 Silent hill κ το ειχα παιξει στο ps1 ημουν 17 ετων.Ειναι μακραν το καλυτερο κ τρομακτικοτερο παιχνιδι ολων των εποχων.Θα ηταν ηλιθιο απο μερος μου να το συγκρινω με το homecoming,απλα οπως εγραψα εχει διατηρηθει η ατμοσφαιρα τρομου που ειχε εξ αρχης το παιχνιδι.Αφου κι εσυ οπως βλεπω δεν εισαι μικρος,θα καταλαβαινεις τι εννοω.Θυμαμαι αν δεν ηταν καποιος στο σπιτι,δεν υπηρχε περιπτωση να παιξω. Αν θυμασαι υπηρχαν πολλα ατμοσφαιρικα παιχνιδια εκεινη την εποχη,οπως το parisite eve. Τωρα πες μου καποιο να εχει ατμοσφαιρα τρομου κ να μη γινεται χαμος απο ζομπι,τερατα κτλ;Εγω τα τελευταια χρονια μονο το Silent hill κ το Alan Wake θυμαμαι. YΓ.Fates Warning
jay_D Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Παιδια οταν επαιξα silent hill 1,resident evil 1 k parasite eve 2 ημουν 10-12 χρονων! Δεν θα ξεχασω ποτε το ποσο πολυ τρομο δημιουργουσαν (ειδικα τα δυο πρωτα)! Δεν νομιζω οτι θα ξαναβγει κατι τοσο καλο!(μακαρι να βγω ψευτης)! Οσο για τις συνεχειεσ των παραπανω (και τις εχω παιξει ολες εκτος απο το s.h. shatered memories κ r.e. revelations)...... το resident μετα το 3-code veronica το εχεσε το θεμα, το parasite εβγαλε το 3rd birthday που ουτε καν θυμιζει κατι απο τo 2...και πανω που μου ειχε μεινει το silent να λεω πως ειναι πιστο στο παλια (οσο μπορουσε) εβγαλε το homecoming κ ξενερωσα οσο δεν παει! Το downpour ακομα δεν το εχω παιξει! θυμιζει κατι απο τα παλια???? Τελος για παιχνιδια τρομου πραγματικα ειχα καιρο να παιξω κατι εστω μετριο μεχρι που επαιξα dead space 1 και μπορω να πω οτι ειναι αρκετα καλο! (Ενα ακομα πολυ καλο τρομου της τοτε εποχης ηταν το alone in the dark the new nightmare) Sent from my iPhone using Insomnia
Vole Maulder Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Εγώ μαζοχιζόμουν με τα παλιά Silent Hill. Επαιζα ειδικά όταν ήμουν μόνος, με κλειστά φώτα και volume δυνατά. Καλοκαιριάτικα και η τρίχα ήταν κάγκελο! Και έχεις ένα δίκιο, τα τελευταία χρόνια έχουν εκλείψει τέτοιου είδους παιχνίδια. Ηταν και τα Penumbra (που τα βαριέμαι, πρέπει να ομολογήσω, δεν έχω τελειώσει κανένα) και το Amnesia, που είναι άνετα από τα καλύτερα του είδους. Άλλα, ειδικά σε κονσόλες, ούτε εγώ θυμάμαι από αυτή τη γενιά. Σε σημεία το Metro 2033, αλλά δε θα το έβαζα στην κατηγορία. PDS, κάποτε θα το παίξω, αλλά θα αργήσω. Εχει μαζευτεί μεγάλο backlog τελευταία (μέσα σε αυτά είναι κι ένα replay του SH3 που θέλω να κάνω από πέρυσι), είναι και ακριβό ακόμα και δε ρισκάρω 45 ευρώ για νέο SH. Αν κάνει καμιά καλή η Σώνει και το βγάλει στο ps+ θα το τσιμπήσω. Αν ζούμε ακόμα ως τότε θα σου πω εντυπώσεις ΥΓ. Μεγάλη αγάπη για τους Fates ΥΓ2. Επειδή όσο έγραφα πόσταρε ο jay, να προσθέσω ότι το Shattered Memories, αν και re-imagining του 1, πράγμα που ήθελε πολλά @@, θεωρώ πως αξίζει ως εμπειρία. Διαφέρει πολύ, αλλά, κατά τη γνώμη μου, "το έχει" το θέμα. Δε θέλω να επεκταθώ, γιατί υπάρχουν αρκετοί που δεν το έχουν παίξει, αλλά κάνει έξυπνα πράγματα.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δυστυχώς έκανα το λάθος χώρις να συμβουλευτώ reviews απο περιοδικά ή sites και το αγόρασα day 1. Ακόμα τα κλαίω τα 55 ευρώ που έδωσα (στις εποχές μου ζούμε). Πολύ μέτριο. Το έβαλα στο PS3΄, έπαιξα για 30 λεπτά και εδώ και 2 μήνες δεν το έχω ξανα αγγίξει. Ά ρε konami!!!!!! προχειροδουλεία όπως και το Silent Hill HD collection.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δυστυχώς έκανα το λάθος χώρις να συμβουλευτώ reviews απο περιοδικά ή sites και το αγόρασα day 1. Ακόμα τα κλαίω τα 55 ευρώ που έδωσα (στις εποχές μου ζούμε). Πολύ μέτριο. Το έβαλα στο PS3΄, έπαιξα για 30 λεπτά και εδώ και 2 μήνες δεν το έχω ξανα αγγίξει. Ά ρε konami!!!!!! προχειροδουλεία όπως και το Silent Hill HD collection. Με 30 λεπτα δεν καταλαβαινεις και πολλα.Στην αρχη ειναι τουλαχιστον αδιαφορο. Εγω απο την αλλη μετανιωσα που δεν το αγορασα.Θεωρω την προσπαθεια αυτου του studio εξαιρετικα τιμια και ειναι λαθος μου που δεν την επιβραβευσα.
jay_D Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 ΥΓ2. Επειδή όσο έγραφα πόσταρε ο jay' date=' να προσθέσω ότι το Shattered Memories, αν και re-imagining του 1, πράγμα που ήθελε πολλά @@, θεωρώ πως αξίζει ως εμπειρία. Διαφέρει πολύ, αλλά, κατά τη γνώμη μου, "το έχει" το θέμα. Δε θέλω να επεκταθώ, γιατί υπάρχουν αρκετοί που δεν το έχουν παίξει, αλλά κάνει έξυπνα πράγματα.[/quote'] Οντως εχω παξει κανα 20λεπτο κ αν κ δεν θυμιζει καθολου sh to gameplay ειχε εναν διαφορετικο τροπο να σε αγχωνει κ να σε τσιτωνει! Με την πρωτη ευκαιρια θα το παιξω το καλοκαιρι! Sent from my iPhone using Insomnia
viper2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Με 30 λεπτα δεν καταλαβαινεις και πολλα.Στην αρχη ειναι τουλαχιστον αδιαφορο. Εγω απο την αλλη μετανιωσα που δεν το αγορασα.Θεωρω την προσπαθεια αυτου του studio εξαιρετικα τιμια και ειναι λαθος μου που δεν την επιβραβευσα. το αυτο
Vole Maulder Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Εγω απο την αλλη μετανιωσα που δεν το αγορασα.Θεωρω την προσπαθεια αυτου του studio εξαιρετικα τιμια και ειναι λαθος μου που δεν την επιβραβευσα. Αυτό διορθώνεται εύκολα Η λάθος αγορά, από την άλλη...
jay_D Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Καλημερα! Σημερα το αγορασα απο public (used) στα 16€ !!!!!!!!!! Δεν εχω παιξει πολυ ακομα, κανα 2ωρο, αλλα μπορω να πω οτι ειναι πολυ καλο! Επιτελους ξαναεβαλαν την επιλογη δυσκολιας στα puzzle κ επισης οι εχθροι ειναι λιγο δυσκολοι κ σου κανου πολυ καλο damage ωρες ωρες! Σε σχεση με την προηγουμενη πατατα που εβγαλαν ειναι ετη μπροστα Ελπιζω να μην με απογοητευσει βεβαια στην συνεχεια κ να εχει κ καλο story!!!! Sent from my iPhone using Insomnia Με 30 λεπτα δεν καταλαβαινεις και πολλα.Στην αρχη ειναι τουλαχιστον αδιαφορο. Πραγματικα μεχρι ενα σημειο στην αρχη ελεγα μεσα μου γιατι καθομαι ακομα κ το παιζω! Μετα ομως αρχισε το γλεντι :Ρ !!!! Sent from my iPhone using Insomnia
JohnVani18 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Silent Hill: Downpour dev Vatra Games in danger of closure
MetalGearFan Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 ελπίζω να θαφτεί βαθιά, βασάνισαν το όνομα του Silent Hill αρκετά. αν ήταν καλοί devs ας το αποδείκνυαν με original ips και όχι κακή αντιγραφή γιαπωνέζικου τρόμου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα