green gordon Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δεν βρηκα παρομοιο θεμα,αν υπαρχει ας μεταφερθει. Λοιπον μολις το τελειωσα με αρκετα sidequests να μην τα εχω τελειωσει,στο normal. Το παιχνιδι εχει αρκετο χεσιμο και αρκετα καλους γριφους. Υποθεση κλασικουρα και τελος πολυ κουλο.Τουλαχιστον οπως τελειωσε σε μενα γιατι αρκετους διαφορετικους τροπους που τελειωνει. Οπλα και σφαιρες λιγα πραγματα (καλυτερα) κυριως στηριζεσαι σε παλουκια πετρες και οτι αλλο βρισκεις κατω αν και η φιλοσοφια του (το γραφουνε κιολας)ειναι να την κοπανας οπου μπορεις. Με λιγα λογια to αφησαν horror δεν το κανανε shoot em up τσιρκο σαν το R.E Στα γραφικα μπορουσαν και καλυτερα (για το μεγεθος και της εταιρειας,και του τιτλου) Βεβαια με τοσο σκοταδι... 2-3 φορες μπηκα στο ιντερνετ να δω τι να κανω,γιατι κολλησα (αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν προσπαθησα και πολυ να βρω την ακρη,και αυτο ειναι μαλακια ειδικα σε τετοια παιχνιδια.) Μου αφησε αναμεικτα συναισθηματα το downpour. Δεν ξερω αν περιμενα κατι πολυ καλυτερο στο μυαλο μου και ειμαι πολυ αυστηρος. Για καποιον που δεν εχει ξαναπαιξει silent hill θα θεωρηθει παιχνιδαρα πιστευω. Κανας αλλος το επαιξε?
green gordon Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Ειναι καλυτερο.Το θεμα ειναι οτι εμενα δεν μου αρεσε καθολου το homecoming. Εχει πιο πολυ ψαξιμο (λογω sidequests)θα πρεπει να γυρισεις ολη τη πολη. Εχει πιο πολυ χεσιμο και πιο ρεαλιστικο.Ακομη και οταν εισαι σχεδον σιγουρος οτι δεν ειναι κανενας εκει κοντα εισαι λιγο τσιτα. Γριφοι πολυ καλυτεροι και αρκετα δυσκολοι. Αν σου αρεσε το homecoming αυτο θα το γουσταρεις πολυ. Το προβλημα ειναι οτι μετα απο 3 χρονια περιμενεις κατι πολυ καλυτερο.
Vole Maulder Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Το θέμα δεν είναι πώς τα πάει σε σύγκριση με το Homecoming, αλλά πώς τα πάει σε σύγκριση με τα καλά της σειράς. Είναι σαν να βγάζουν νέο δίσκο οι Metallica και να ρωτάς "σε σχέση με το St. Anger πώς είναι;" ας πούμε
viper2005 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 σε σχεση με το homecoming ? τεχνολογικα ειναι αρκετα μπροστα...
kostask91 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Το θέμα δεν είναι πώς τα πάει σε σύγκριση με το Homecoming, αλλά πώς τα πάει σε σύγκριση με τα καλά της σειράς. Είναι σαν να βγάζουν νέο δίσκο οι Metallica και να ρωτάς "σε σχέση με το St. Anger πώς είναι;" ας πούμε απλα εχω παιξει μονο το homecoming και μου αρεσε πολυ γιαυτο
green gordon Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Θα το ξαναρχισω στο hard. Θελω να τελειωσω το παιχνιδι με ολα τα sidequests. Αν κ το κοβω μεγα παλουκι στο δυσκολο.
viper2005 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Θα το ξαναρχισω στο hard. Θελω να τελειωσω το παιχνιδι με ολα τα sidequests. Αν κ το κοβω μεγα παλουκι στο δυσκολο. να μην σκοτωνεις τους εχθρους *αν θελεις καλο ending*
enwsiths Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Εχω παιξει ολα τα silent hill που εχουν βγει και δυστυχως μετα το sh4 αν εξαιρεσει κανεις τα origins και shattered memories τα υπολοιπα ειναι στην καλυτερη περιπτωση μετρια..
tool1983 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 To downpour δεν το εχω αγορασει ακομη αλλα απ τα παραπανω καταλαβαινω οτι ειναι αρκετα ατμοσφαιρικο,καλο αυτο. Το homecoming μου αρεσε αρκετα,με σβηστα τα φωτα κ με αρκετο ποτο,εκλασα μεντες πολλες φορες.Οποτε περνω καποιο sh παιζω παντα μετα τα μεσανυχτα,αν το παιξεις μερα ειναι λογικο να ξενερωσεις. Ευτυχως το silent hill δεν το εχουν καταστρεψει ακομα,οπως εχει γινει με το Resident evil,που το εχουν κανει απο ενα καταπληκτικο παιχνιδι,μια ηλιθια σπλατερια,διχως ιχνος ατμοσφαιρας.
green gordon Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 να μην σκοτωνεις τους εχθρους *αν θελεις καλο ending* Ευχαριστω για την πληροφορια θα το κανω. Ετσι κ αλλιως με λιγοτερα αμμο κ ζωη μαλλον δεν θα χα αλλη λυση... @tool1983 βραδυ με ξιδι θα την κανει τη δουλεια του το παιχνιδι.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Το θέμα δεν είναι πώς τα πάει σε σύγκριση με το Homecoming, αλλά πώς τα πάει σε σύγκριση με τα καλά της σειράς. Είναι σαν να βγάζουν νέο δίσκο οι Metallica και να ρωτάς "σε σχέση με το St. Anger πώς είναι;" ας πούμε Εχει old school χαρακτηριστικα ,δεν ειναι γραμμικο,δεν στα δινει ολα στο πιατο και για μενα αυτο ειναι καλο. Δεν ειναι τελειο,αλλα σιγουρα μετα τα 3 πρωτα ειναι το καλυτερο κατ'εμε. Επισης ειναι αρκετα μεγαλο στην τερμα δυσκολια.
viper2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 γενικα ειναι δυσκολο παιχνιδι με αρκετα δραματικα στοιχεια και φυσικα κλανεις μαλλι σε καποια σημεια...
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 γενικα ειναι δυσκολο παιχνιδι με αρκετα δραματικα στοιχεια και φυσικα κλανεις μαλλι σε καποια σημεια... Ναι καιρο ειχα να χεστω τοσο πολυ σε παιχνιδι. Στο δυσκολο μετρας τις σφαιρες,επισης αλλαζουν και οι γριφοι ,η εξερευνηση.
viper2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Ναι καιρο ειχα να χεστω τοσο πολυ σε παιχνιδι. Στο δυσκολο μετρας τις σφαιρες,επισης αλλαζουν και οι γριφοι ,η εξερευνηση. ειναι το γεγονος οτι για καποια puzzle θα πρεπει να γυρισεις ολους τους χαρτες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα