Προς το περιεχόμενο

ερωτηματικα στο vlc

stratis83

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα σας...είναι η πρώτη φορά που γράφω σε forum και ελπίζω όποιος απο εσάς μπορεί να με βοηθήσει γιατί πραγματικά έχουν σπάσει τα νεύρα μου.

Εχω ενα macbook pro και έχω κατεβάσει το vlc για ταινείες......στις περισσότερες οι υπότιτλοι δουλεύουν κανονικά σε μερικές όμως μου βγάζει μόνο ερωτηματικά.....

Τι πρέπει να κάνω για να σταματήσει αυτό?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και εγω, μέχρι που το δοκίμασα σε Windows για να δω αν δουλεύουν οι υπότιτλοι εκεί και δούλευαν...Τότε την ψιλιάστηκα και έπαιξα με το encoding....

Δοκίμασε λίγο ακόμα να παίξεις με το encodind...στο macbook pro πάντως έτσι όπως σου είπα ( Windows 1253) δουλεύει κανονικά...

Καλησπέρα

Δοκίμασε απο το Mac app store το mxplayer (άμα θυμάμαι καλα πως γράφεται γιατι δεν το έχω τώρα μπροστά μου άμα γράφεται αλλιως μόλις το δω θα ξαναγράψω) και δεν θέλει ούτε encoding ούτε να πετάς μέσα τους υπότιτλους ούτε τίποτα απίστευτη προσεγμένη δουλεια και δωρεάν

Καλησπέρα

Δοκίμασε απο το Mac app store το mxplayer (άμα θυμάμαι καλα πως γράφεται γιατι δεν το έχω τώρα μπροστά μου άμα γράφεται αλλιως μόλις το δω θα ξαναγράψω) και δεν θέλει ούτε encoding ούτε να πετάς μέσα τους υπότιτλους ούτε τίποτα απίστευτη προσεγμένη δουλεια και δωρεάν

Με έσωσες.....σε ευχαριστώ!

παιδια mplayer osx ειναι must! με εκανε το ιδιο προβλημα στο vlc και το εβγαλα τελειως.... πλεον τα παιζει ολα αυτο :-) και ειναι το καλυτερο απο τα top... cu

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...