ennoeitai Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Εγώ τον τελευταίο καιρό έχω αυτό. Στην αρχή δε μου άρεσε και τόσο, αλλά τώρα το συνήθισα και θα το κρατήσω για λίγο ακόμα. Είναι και 3:4 αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 δεν νομιζω οτι χρειάζετε κιαλο θέμα αφου υπάρχει και στα linux και στα windows, δεν ξέρω για τα mac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ennoeitai Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Μπορείς να δώσεις λινκ; Γιατί με μια γρήγορη αναζήτηση βρήκα μόνο αυτά με τους μήνες: http://www.insomnia.gr/topic/447988-desktop-wallpapers-%CE%B9%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CE%B9%CE%BF%CF%82-2012/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 http://www.insomnia.gr/topic/216757-our-linux-desktop-screenshots/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ennoeitai Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Για γουίντοους υπάρχει θρέντ; Και αυτό που έστειλες είναι με desktops όχι με wallpapers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 η διαφορά είναι ?(ναι εχουν κάποια... ) τέλος πάντων παλιότερα νομλιζω κάποιος ειχε πει να γίνει θεματάκι σκετο αλλα δεν εγινε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacefart Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 http://www.insomnia.gr/topic/159503-home-wallpapers/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ennoeitai Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 η διαφορά είναι ? Τα desktop θρεντ έχουνε φωτογραφίες που είναι screencaps των desktops. Στο screencap πρώτον φαίνονται τα εικονίδια του χρήστη που το πόσταρε και η μπάρα με το "Έναρξη". Άρα δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν wallpaper. Κυρίως είναι για να δείς τι έχει ο άλλος, να πάρεις καμιά ιδέα κλπ. Όπως π.χ. τα fences πως τα λένε στα Windows 7. Δεύτερον, το wallpaper μπορεί να είναι μια εικόνα υψηλής ανάλυσης και το screencap να είναι πολύ μικρότερης και η εικόνα χάνει σε ποιότητα. Άρα ακόμα και αν δεν είχε τα εικονίδια δε θα ήταν το ίδιο καλή. Τρίτον το Desktop Thread επικεντρώνεται στο "pimpin", ενώ το Wallpaper Thread στις ωραίες εικόνες. Bottom line: άλλο το Wallpaper Thread, άλλο το Desktop Thread. ~ http://www.insomnia.gr/topic/159503-home-wallpapers/ ωραίος EDIT: Κι αυτό είναι θρεντ με screencaps.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salazar1991 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Εγώ τον τελευταίο καιρό έχω αυτό. Στην αρχή δε μου άρεσε και τόσο, αλλά τώρα το συνήθισα και θα το κρατήσω για λίγο ακόμα. Είναι και 3:4 αυτό. Τσεκαρε αυτο το site http://wallbase.cc/home .Εχει απειρα wallpaper Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ennoeitai Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Ναί ξέρω ότι με μια απλή έρευνα στο γκούγκλ μπορείς να βρείς εκατομμύρια wallpaper. Το νόημα τέτοιων θρέντ όμως, είναι να ποστάρεις εσύ τα δέκα-είκοσι-τριάντα που έχεις ξεχωρίσει και είναι πιο ωραία (το ωραίο είναι υποκειμενικό, αλλά δεν είναι τελείως υποκειμενικό). Και επίσης, για να δούμε και τι σου αρέσει κι εσένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ennoeitai Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 πάρε κόσμε! Καλό; :3 αισθάνθηκα γενναιόδωρος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Με παρέσυρες Τώρα χρησιμοποιώ την 5η ενώ η αγαπημένη μου, είναι η 11η (το άτομο! Τί σχεδίασε!!!...) Η ανάλυση όλων, 1366x768 Edit: ennoeitai, σου 'κλεψα τις 1η και 12η Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ennoeitai Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 sargio01 ωραίοςςς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Έχετε βαρεθεί την ακαταστασία των εικονιδίων στην επιφάνεια εργασίας σας; Υπάρχει λύση . Παρακάτω, παραθέτω δυο νέα wallpapers που σας δίνουν την ευκαιρία να συμμαζέψετε το desktop ! Σημείωση: Τα spoilers, φιλοξενούν παράδειγμα χρήσης του κάθε wallpaper Τακτοποίηση στα ράφια Τακτοποίηση στο πάτωμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 εδω και λιγο καιρο εχω αυτο, τα τελευταια χρονια προτιμω πιο σκοτεινα ,σε χρωματα,wall papers δε ξερω γιατι. επισυναπτω: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα