Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι αυτό θα έλεγα και εγώ δεν τα πήρα από όπου νάνε και τα πέρασα ένας φίλος ποιο πάνω λέει και που ξέρω εγώ αν η κάρτα γραφικών είναι συμβατή με τα 64bit η αλήθεια είναι ότι δεν το ξέρω και ούτε ήξερα ότι πρέπει να είναι εγώ έβαλα τα 64αρια γιατί ήθελα να ανεβάσω την ραμ.. και μου είπαν να περάσω τα 64αρια και έτσι έκανα

Δημοσ.

Δεν είπα ότι είναι σκάρτη,απλά μερικές φορές κάποια version ενός driver μπορεί να σου βγάλει πρόβλημα,οπότε πρέπει να δοκιμάσεις με ποιο παλιά ποιο νέα για να δεις αν συνεχίζεται το πρόβλημα.

Οι κάρτες γραφικών δεν έχουν θέμα με 64bit αρκεί να υπάρχει ο driver. (Που πρέπει να είναι αρχαία κάρτα για να μην έχει)

Δημοσ.

εγώ έχω την NX8400GS-TD256E σε windows 7 64 bit ποια άλλα να δοκιμάσω μήπως και δεν μου το ξανά κάνει?? δεν ξέρω τι πρέπει να κατεβάσω :)

ακριβές μήνυμα display driver stoppeed responding and has recoverd

display drivers NVIDIA kernel mode driver version 301.42 stopped responding and has succefully recoverd

Δημοσ.

οκ ευχαριστώ τώρα έβαλα να κατέβει ελπίζω να μην μου το ξανά κάνει να τελειώνουμε με αυτό

Δημοσ.

Και εννοειται οτι κανεις πρωτα απεγκατασταση τους εγκατεστημενους drivers, restart, και μετα περνας αυτους που κατεβαζεις τωρα...

Δημοσ.

εντάξει δεν παίζει αυτό το πράμα το ξανά έκανε τι γινεται δεν μπορώ να καταλάβω

Δημοσ.

αν κατεβάσω ανάλυση τα δείχνει θολά όσο την κατεβάζω τόσο ποιο θολά τα δείχνει

μήπως να βάλω πάλι τα XP αλλά δεν θα βλέπει 4gb ραμ μάλλον τζαπα τις πήρα

κατέβασα 1280Χ1024

αντε να δουμε

Δημοσ.

αν κατεβάσω ανάλυση τα δείχνει θολά όσο την κατεβάζω τόσο ποιο θολά τα δείχνει

μήπως να βάλω πάλι τα XP αλλά δεν θα βλέπει 4gb ραμ μάλλον τζαπα τις πήρα

κατέβασα 1280Χ1024

αντε να δουμε

Τα XP μπορεί να μην βλέπουν 4 αλλα 3,5, τα 7 όμως θέλουν 2 έτσι για πλάκα, μονο για το statup, αρα με XP είσαι και κερδισμένος.

Περαν αυτου εγω νομιζω οτι αυτο ειναι το πρόβλημα σου, η ανάλυση δηλαδή.

Δημοσ.

την κατέβασα την ανάλυση αρκετά.. δεν είναι σίγουρο ότι θα δείχνει 3.5 μπορεί και να δείχνει και 3 το θέμα είναι ότι είναι μεγάλη μαμακια να πληρώνεις για 4 και να βλέπεις 3-3.5 γιαυτό το λόγο ακόμα δεν τα ξανά έβαλα να δούμε τι θα γίνει τώρα που κατέβασα την ανάλυση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...