Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά μόλις πέρασα ta windows 7 και έχω ένα θέμα..

1)εδώ στο insomania η facebook μου τα δείχνει πολύ μαζεμένα στην σελίδα τα βγάζει όλα στο κέντρο τις οθόνης και δεξιά αριστερά είναι άσπρο η γκρι

2)πριν λίγο σβήνει η οθόνη ανοίγει και μου βγάζει ότι τα screen drivers δεν ανταποκρίνονταν και έστρωσε μόνο του πάλι τι γίνετε?

Δημοσ.

ναι έβαλα το cd τις μητρικής και τα έκανα όλα έχω και ακόμα ένα MSI λογικά τις κάρτας γραφικών λέει το έβαλα να κάνω και από εκεί αλλά δεν μου λέει για win7 αλλά vista και δεν το έκανα απο το system devices τα δείχνει όλα οκ η κάρτα γραφικών που έχω είναι nvidia 8400GS

δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έκανε εκεί που ήμουν στο μοζιλα έκλεισε η οθόνη και άνοιξε και ότι και να κάνω από τις ρυθμίσεις δεν στρώνει η εικόνα να ανοίξει δηλ γιατί όπως είπα είναι πολύ στη μέση μαζεμένα..

παίζει ρόλο το οτι έχω μικρή ραμ? οχι ε?

Δημοσ.

64 εχω κανουν για τα 64 αυτα που μου δινεις???

Ειναι το pc σου συμβατο με τα 64αρια? περαν της καρτας γραφικων, το εχεις τσεκάρει

Εδιτ

και αφου εχεις μικρη ραμ τι τα θελεις τα 64αρια

Δημοσ.

αυριο θα εχω 4g ram αλεξη τα εκανα εγκατασταση αλλα δεν αλλαξε κατι περα απο το κοντρολ πανελ για τις ρυθμισεις

στις σελιδες συνεχιζω να τα βλεπω μαζεμα στη μεση ενω κατεβασα τα 64bit ανιξα το nvidia control panel change resolution και αντι να μου λεει 64bit μου λεει 32 kai 16 BIT

Δημοσ.

Κράτα πατημένο το Ctrl και παίξε με την ροδέλα του ποντικιού,zoomare με αυτόν τον τρόπο όσο θέλεις την κάθε σελίδα,ο browser σου θα κρατήσει όλες αυτές της ρυθμίσεις ξεχωριστά.

Για το ότι αναβοσβήνει η οθόνη φταίνε τα driver.

Δημοσ.

Μηπως η οθονη σου δεν υποστηρίζει αυτη την ανάλυση που στελνεις απο τον υπολογιστή, δοκιμασε να κατεβασεις αναλυση.

Πως συνδέεσαι με την οθόνη με DSub ή με DVI

Δημοσ.

οκ ευχαριστώ όχι τι με ενοχλεί που τα έδειχνε έτσι μικρά απλά αναρωτιέμαι αν είναι κάποιο πρόβλημα.. όσο για την οθόνη που έκλεισε το έκανε μόνο μια φορά ελπίζω να μην το κάνει πάλι. για το από πάνω μήνυμα μου τι έχεις να πεις τι δεν πάει καλά

Δημοσ.

εδώ δεν θα έπρεπε να λέει 64bit?? μήπως είναι αυτό το πρόβλημα γιατί πάλι μου έβγαλε μήνυμα και λέει ο μιζιλα έπεσε και από κάτω τα drivrer stop responding (αν το γράφω καλά:P)post-214739-0-52849900-1339402848_thumb.png

Δημοσ.

Όχι οκ αυτά είναι τα bit για τα γραφικά καμία σχέση δεν έχουν με τα bit του επεξεργαστή(εκτός του ότι είναι και αυτά bit :P )

Δοκίμασε κάποια άλλη έκδοση των driver,ενδέχεται να έχει κάποιο μικροπρόβλημα αυτή.

Δημοσ.

Όχι οκ αυτά είναι τα bit για τα γραφικά καμία σχέση δεν έχουν με τα bit του επεξεργαστή(εκτός του ότι είναι και αυτά bit :P )

Δοκίμασε κάποια άλλη έκδοση των driver,ενδέχεται να έχει κάποιο μικροπρόβλημα αυτή.

Από το επίσημο site του την έδωσα δεν είναι άκυρη. Από που αλλού μπορεί να την κατεβάσει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...