Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Εχω το laptop της υπογραφής μου εδώ και ένα χρόνο!

Γενικώς δεν έχω κανένα πρόβλημα με ταχύτητα.Μου τα δουλεύει όλα μια χαρά (cubase,premier, παιχνίδια, μεταφορά αρχείων κλπ κλπ), όποτε όμως του βάζω καινούρια συσκευή usb κάνει πραγματικά πάρα πολύ χρόνο (μπορεί και 10λεπτο, κάποιες φορές μπορεί κ παραπάνω) μέχρι να βρει τους drivers k γενικώς ρίχνει τις επιδόσεις του laptop μέχρι να τους βρει!

Αυτό μου το κάνει κ όταν σε κάποια συσκευή ήδη εγκατεστημένη της αλλάξω θύρα usb (που δεν την έχω ξαναβάλει)!

Συμβαίνει απο την πρώτη στιγμή που πήρα το laptop!

Για ποιόν λόγο συμβαίνει αυτό???

Υπάρχει κάποια λύση?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!

Δημοσ.

5400 αλλα και το παλιο μου λαπτοπ που ειχε 5400 εκανε τουλαχιστον το μισο χρονο και εκτος αυτου δεν αργουσε το συστημα την ωρα που εψαχνε drivers!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Ναι απο την πρωτη μερα!

Το λειτουργικο δεν το εχω αλλαξει! Οπως το αγορασα ειναι!

Δημοσ.

Το γεγονός ότι ψάχνει ξανά για drivers, όταν αλλάζεις θύρα USB, σε μια συσκευή, ενώ τους έχεις ήδη εγκατεστημένους, είναι φυσιολογικό και το κάνουν όλα τα μηχανήματα, που έχουν πέσει στα χέρια μου, μέχρι τώρα. Ακόμα και με Windows 98SE, μηχανήματα, το έκαναν, να φανταστείς...

Τον λόγο δεν τον γνωρίζω...

Τώρα, αν αλλάζεις σε ένα memory stick USB θύρα, δεν νομίζω να σου κάνει και δεκάλεπτο να βρει τους drivers, αλλά αν συνδέσεις ένα κινητό τηλέφωνο π.χ. μέσω USB, θα πάρει σίγουρα κάποια ώρα να το εγκαταστήσει, διότι να η memory card του, να το modem του, να το ένα, να το άλλο, όσο να 'ναι καθυστερεί.

Αν γενικότερα, σε άλλα θέματα, δεν έχεις πρόβλημα στην ταχύτητα, μην ασχοληθείς περαιτέρω, διαφορετικά να κοιτάξουμε, μήπως είναι φορτωμένο το startup του μηχανήματος, με μνημοβόρες και επεξεργασιοβόρες εφαρμογές, όπως κάποιο βαρύ ενδεχομένως antivirus ή εφαρμογές όπως MSN και Skype, που ξεκινούν, αυτόματα, με την εκκίνηση του λειτουργικού και τέτοια φαιδρά...

Δημοσ.
Το γεγονός ότι ψάχνει ξανά για drivers' date=' όταν αλλάζεις θύρα USB, σε μια συσκευή, ενώ τους έχεις ήδη εγκατεστημένους, είναι φυσιολογικό και το κάνουν όλα τα μηχανήματα, που έχουν πέσει στα χέρια μου, μέχρι τώρα. Ακόμα και με Windows 98SE, μηχανήματα, το έκαναν, να φανταστείς...

Τον λόγο δεν τον γνωρίζω...

Τώρα, αν αλλάζεις σε ένα memory stick USB θύρα, δεν νομίζω να σου κάνει και δεκάλεπτο να βρει τους drivers, αλλά αν συνδέσεις ένα κινητό τηλέφωνο π.χ. μέσω USB, θα πάρει σίγουρα κάποια ώρα να το εγκαταστήσει, διότι να η memory card του, να το modem του, να το ένα, να το άλλο, όσο να 'ναι καθυστερεί.

Αν γενικότερα, σε άλλα θέματα, δεν έχεις πρόβλημα στην ταχύτητα, μην ασχοληθείς περαιτέρω, διαφορετικά να κοιτάξουμε, μήπως είναι φορτωμένο το startup του μηχανήματος, με μνημοβόρες και επεξεργασιοβόρες εφαρμογές, όπως κάποιο βαρύ ενδεχομένως antivirus ή εφαρμογές όπως MSN και Skype, που ξεκινούν, αυτόματα, με την εκκίνηση του λειτουργικού και τέτοια φαιδρά...[/quote']

Οχι ενταξει σε στικ δεν το κανει! Αλλα ας πουμε το πιο απλο που θυμαμε! Ενα logitech χειρηστηριο για να βρει drivers εκανε τουλαχιστον 3πλασιο χρονο σε σχεση με το παλιο μου λαπτοπ (που ηταν κατα πολυ χειροτερο)!

Οσο για το startup του εχω βγαλει πραγματικα τα παντα !! ξεκινανε μονο τα βασικα! Του εχω περασει κ ενα ccleaner κ καθαρισα τα παντα.αλλα κ παλι τα ιδια!

Οσο για το startup μου κανει σχεδον 1:20 για να ανοιξει κ να μπορω να δουλεψω πχ google chrome....για cubase ,reason ,premier θελει περιπου δυο!

Αλλα με το που ανοιξει δεν εχω θεματα ειναι σκυλι οσα κ να του βαλω να κανει!

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ομως ολο αυτο!!!!

Δημοσ.

Εντάξει, φυσιολογικά δείχνουν όλα αυτά και το 1,20 που χρειάζεται, από το Power on, μέχρι να μπορεί να ανοίξει ο Chrome είναι μια χαρά και το γεγονός ότι λειτουργεί μετά "άνετα" το μηχανηματάκι, είναι θετικό.

Τώρα το ότι κάνει παραπάνω χρόνο, να βρει drivers για το gamepad, να φανταστώ, ότι το προηγούμενο Laptop σου, είχε και άλλο λειτουργικό, XP δηλαδή, οπότε οι χρόνοι, δεν μπορούν να είναι και άμεσα συγκρίσιμοι. Βάλε το gamepad σου, σε ένα άλλο παραπλήσιων δυνατοτήτων Laptop, με Win 7 και τότε κάνε τις συγκρίσεις σου, αλλά δεν νομίζω να διαπιστώσεις ιδιαίτερα μεγάλες διαφορές.

Θα δεις βέβαια διαφορές, σε έναν κορυφαίο i7 με SSD δίσκο, αλλά εκεί ποντάρει και η computing industry, στην αναζήτηση επιδόσεων, αλλιώς δεν θα είχαν επιβιώσει παρά ελάχιστες εταιρίες...

Α και όταν λέμε εγκαθιστά drivers, εννοούμε ότι βγάζει και το παραθυράκι εγκατάστασης των drivers, έτσι; Σε αυτήν την περίπτωση όταν πρωτοπαίρνεις μια συσκευή, βάζε την διαδοχικά σε όλες τις θύρες USB που χρησιμοποιείς, ώστε στο μέλλον, να μην ψάχνει σε κάθε αλλαγή θύρας για drivers και να πάψει να σε απασχολεί το γεγονός της καθυστέρησης αυτής.

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου!

Λοιπον το παλιο ειχε vista αλλα με το που βγηκαν τα 7 τα αλλαξα γιαυτο κ εκανα κ τη συγκρηση πριν!

Οκ αφου ειναι λογικο θα σταματησω να το πειραζω :Ρ !

απλα ειχα την απορια μηπως εφτεγα εγω σε κατι κ γινοταν ολο αυτο! Η μηπως δεν ηταν φυσιολογικο γιαυτο κ ανοιξα το topic!

Σωστο κ αυτο που ειπες με το να τα βαζω σε ολες τις θυρες για να μην το εχω θεμα μετα!

Ετσι κ αλλιως σκεφτομαι να του βαλω εναν ssd σε κανα μηνα να δω κ εγω επιτελους ποση διαφορα θα υπαρχει!!!!

Ευχαριστω κ παλι!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...