xray25gr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα. Χθες πήρα ένα καινούργιο case για τον σταθερό μου (μέχρι τότε δούλευε κανονικότατα) Αφού τα έβγαλα ολα απο το παλιό κουτί τα μόνταρα στο καινούργιο αλλά όταν πατάω το power στο τροφοδοτικό δεν λειτουργεί τιποτα Έβγαλα το τροφοδοτικό πιστεύοντας ότι αυτό έχει το πρόβλημα και ψάχνοντας στο internet βρήκα το τεστ που κάνουν για να δουν εάν λειτουργεί (αυτό με το πράσινο καλώδιο και τον συνδετήρα) Έβαλα και ένα fan και το τροφοδοτικό λειτουργεί κανονικά. Μέχρι και mobo του άλλαξα πιστεύοντας ότι έχει πρόβλημα αυτή και πάλι τα ίδια καμία λειτουργία ούτε ο ανεμιστήρας του τροφοδοτικού... Το τροφοδοτικό το αγόρασα πριν 1.5 εβδομάδα (ούτε σκόνη μέσα ούτε να μυρίζει τίποτα καμένο) και 620watt Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;
veteranos123 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Έβαλες αποστάτες στο καινούργιο κουτί?Αν όχι βάλε γιατί βραχυκυκλώνει και γι'αυτό δεν ανοίγει. Τα καλώδια για power και reset τα σύνδεσες σωστά?Δώσε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του pc.
xray25gr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Έβαλες αποστάτες στο καινούργιο κουτί?Αν όχι βάλε γιατί βραχυκυκλώνει και γι'αυτό δεν ανοίγει. Κανονικότατα και όλους τους αποοστάτες PSU: Powertech ATX-620W CPU: Intel Core i3 540 @ 3.07GHz Mobo: a. Acer Aspire M5811 και b. Foxconn H55MXV RAM: 2x2048 DDR3 Dual Channel (665 MHz) GPU: * παρολο που εγινα κατοχος μιας Palit GTX 260 Sonic δεν προλαβα να την δοκιμασω και παιζω με την μικρη που ειχα παλια Gainward 9500GT 512MB DDR2 HDD: WD 500GB Case: (το καινουργιο) Thermaltake Dokker VM6000Series
stm00192 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Το 8πινο ή 4πινο καλώδιο για την τροφοδοσία του επεξεργαστή το έβαλες? Επισης τσεκαρε ότι είναι σωστά συνδεδεμένα τα καλώδια του powern on και reset.
xray25gr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Τώρα του έχω πάνω την καινούργια mobo από την Foxconn και έχει 4πινο.. Το έχω συνδέσει κανονικά Τα καλώδια του front panel τα έχω συνδέσει κανονικά... αλλά παίζουν ρόλο από την στιγμή που όταν πατάω το power του PSU δεν γίνετε τπτ...;;;;
veteranos123 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Στείστο έξω από το κουτί και βάλτο μπρος.Μπορεί να έχει πρόβλημα το κουμπί power
stm00192 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 κανε ενα κοπο και στήσε το μηχανιμα εκτος κουτιου και δοκιμασε να δεις αν ανοιγει βραχυκυκλωνοντας τα power on pins της μιτρικής με ένα κατσαβίδι!
xray25gr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 κανε ενα κοπο και στήσε το μηχανιμα εκτος κουτιου και δοκιμασε να δεις αν ανοιγει βραχυκυκλωνοντας τα power on pins της μιτρικής με ένα κατσαβίδι! Μπορεις να με βοηθησεις με το ποια ειναι τα power on pins της μιτρικης; Μην αρχιζω και τα κλαιω ολα μαζι...
sarpan Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Μπορεις να με βοηθησεις με το ποια ειναι τα power on pins της μιτρικης; Μην αρχιζω και τα κλαιω ολα μαζι... Εκει που δειχνω με το βελακι πρεπει να συνδεσεις το καλωδιο απο το power button του κουτιου.Εχεις διαλεξει το σωστο καλωδιο? H εικονα αυτη ειναι για την foxconn mobo Το καλωδιο που πρεπει να μπει εκει ειναι σαν αυτο
xray25gr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 sarpan: Τα έχω συνδέσει 100% σωστά γιατί είναι ολοκαίνουργιο κουτί με πολλή καλά φτιαγμένα όλα τα καλώδια και με την mobo να τα έχει με χρωματισμούς.. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γτ δεν λειτουργεί τουλάχιστον ο ανεμιστήρας του τροφοδοτικού... Επίσης εσύ τον κατάφερες τον δικό σου υπολογιστή;
stm00192 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Κανε αυτό που σου ειπαμε και συνδεσε τα όλα εκτός... και θα βραχυκυλωσεις τα πιν που σου δείχνει ο sarpan.... To τροφοδοτικο δεν ξεκιναει γτ προφανώς δεν δεχεται την εντολη απο το power button και κατ επεκταση απο την μητρική ώστε να εκιννήσει
xray25gr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Κανε αυτό που σου ειπαμε και συνδεσε τα όλα εκτός... και θα βραχυκυλωσεις τα πιν που σου δείχνει ο sarpan.... To τροφοδοτικό δεν ξεκιναει γτ προφανώς δεν δεχεται την εντολη απο το power button και κατ επεκταση απο την μητρική ώστε να εκιννήσει Τελικά πρέπει να με εχει βαρέσει η ζέστη στο κεφάλι η είμαι βλάκας Έκανα οτι είπες stm00192 και δούλεψε κανονικά... Τώρα ξεκιναω να τα μοντάρω ολα παλι... Χιλια συγνωμη εαν σας ζάλισα
sarpan Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 sarpan: Τα έχω συνδέσει 100% σωστά γιατί είναι ολοκαίνουργιο κουτί με πολλή καλά φτιαγμένα όλα τα καλώδια και με την mobo να τα έχει με χρωματισμούς.. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γτ δεν λειτουργεί τουλάχιστον ο ανεμιστήρας του τροφοδοτικού... Επίσης εσύ τον κατάφερες τον δικό σου υπολογιστή; Ωραια δυο λυσεις απο μενα.Να δοκιμασεις και με αλλο τροφοδοτικο,παρ'ολο που δουλεψε το τεστ με τον συνδετηρα,ετσι να το αποκλισεις τελειως, και το δευτερο αυτο που σου ειπαν τα παιδια να κανεις δηλαδη το βραχυκυκλωμα στα 2 πινς να δεις αν δουλευει ετσι.Αν δουλεψει αυτο μηπως θα εχει θεμα το καλωδιο του κουτιου???? Στο δικο μου ζητημα.Σημερα ανοιξε κανονικα αλλα εχω ηδη μιλησει με corsair και μου ειπαν οτι εφοσον ειναι τοσο καινουργιο το τροφοδοτικο αν τους το στειλω και δεν εχει προβλημα θα μου δωσουν ετσι κι αλλιως καινουριο για να μην γινει τιποτα στο μελλον και μπλεξουμε παλι.Οποτε μαλλον θα το στειλω να ειμαι σιγουρος οτι δεν φταιει αυτο
stm00192 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Μην ζητας συγνώμη... για αυτό ειμαστε εδώ ... για να βοηθάμε... Παιδια σαν εσενα που έχουν καποιο προβλημα και θελουν να το λύσουν δεν μας ζαλιζουν... αλλοι μας ζαλίζουν εδώ μέσα!!
xray25gr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Με χαρα σας γραφω απο το 'νεο' PC :D Τελικα ηταν το θεμα του power στο κουτι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα