xxmisaxx Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δεν γνωρίζω πάρα πολλά από κινητά.. Αλλά λοιπόν, έβαλα το πρωί μια κάρτα των 10ε. Έχω what's up και οι φίλοι μου είπαν να βάλω το SMS them all 600 πακέτο. Το έκανα σήμερα το πρωί για πρώτη φορά και μου ήρθε μήνυμα ότι το πακέτο μου ενεργοποιήθηκε και έχω υπόλοιπο 3,50ε στην κάρτα μου. Πάω να στείλω μήνυμα και λεει αποστολή μηνύματος απέτυχε... Ε, λέω δεν θα έχει περαστεί ακόμα. Το απόγευμα δοκίμασα πάλι και τίποτα..Λέει τα ίδια. Ακόμα και αν έχω αρκετό υπόλοιπο στην κάρτα μου για να στείλω μήνυμα. Έλενξα και τον αριθμό κέντρο μηνυμάτων και είναι ο γνωστός +3097100000. (Δεν τον είχα πειράξει έτσι και αλλιώς) Τι μπορεί να φταίει?
xxmisaxx Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Ναι, 3,50..Και μόλις έκανα και μια μικρή κλήση (κάλεσα το κινητό της μητέρας μου για να απαντήσει μόνο μήπως και ξεμπλοκάρει) αλλά τίποτα.
RealYoghurt Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Πάρε στην εξυπηρέτηση πελατών της Cosmote. Μάλλον θα φταίει το ότι δεν μπήκε σωστά το πακέτο. Αν έχεις κρατήσει την κάρτα την 10Ε τοτε πες και τον αριθμό που εχει κάτω κάτω μήπως στη ξαναπερασουνε. Αποστολή από το ST18i με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα