Προς το περιεχόμενο

720p ή 1080p

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ερώτηση-απορία

Έχω το ps3 slim και μια Sony bravia full hd 32'' ανάλυσης 1080x1920

Σχεδόν όλα τα παιχνίδια έχουν native ανάλυση στα 720p και παίζοντας τα στην full οθόνη μου τα κάνει, προφανώς, upscaling η tv για να πιάσει όλο το εύρος της οθόνης.

Κάποια όμως πίσω στο κουτί γράφουν και 1080p το οποίο ενεργοποιείται όταν στις settings/display settings/video output settings/hdmi/custom/ξετικάρουμε το 720p

Αλλά πάλι upscaling σε 1080 είναι που γίνεται από το ps3 και τον developer και όχι native

Η ερώτηση μου τώρα...

Για καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα είναι να τρέχεις το game σε native 720p(όπως είναι από τον κατασκευαστή του) και να κάνει upscale η tv ή να το τρέχεις 1080p upscaling από το μηχάνημα;

Πάντως στο net που έψαξα, οι απόψεις διίστανται

Δημοσ.

Πιο παλιά που είχα ψάξει το θέμα είχα διαβάσει σε ξένα forums οτι το Upscale σε 1080p από την κονσόλα δημιουργεί προβλήματα σε πολλά παιχνίδια, όπως να λείπουν textures και διάφορα άλλα προβλήματα.

Δημοσ.

επειδη το εχω δοκιμασει,προσωπικα ειδα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ γραφικα στα 1080 παρα στα 720 ασχετως αν το παιχνιδι το υποστηριζει.

Για μενα μην κανεις τιποτα,κονσολα ειναι αλλωστε.Τετοια κολπα ειναι για Pc

Δημοσ.

ναι μπορει οντως

εγω το ειχα δοκιμασει με το gta iv κ ειδα χειροτερο αποτελεσμα.

το gt5 δεν θυμαμαι τωρα αν εχει 1080p ωστε να δοκιμασω να δω.Αλλα παιχνιδια δεν εχω :Ρ

Δημοσ.

ναι μπορει οντως

το gt5 δεν θυμαμαι τωρα αν εχει 1080p ωστε να δοκιμασω να δω.Αλλα παιχνιδια δεν εχω :Ρ

εχει

Δημοσ.

ναι μπορει οντως

Αμάν βρε χρηστάρα αυτό μέχρι και εγώ το ήξερα που δεν παίζω gt5 :P

Δημοσ.

δεν κοιταζω τα κουτια ρε σεις χαχαχαχαχ

Το κουτι εχω να το πιασω στα χερια μου απο το πασχα,το δισκακι ειναι μονιμως στην κονσολα :Ρ

αν βρω χρονο αυριο θα δοκιμασω να δω τις διαφορες!

Δημοσ.

δεν κοιταζω τα κουτια ρε σεις χαχαχαχαχ

Το κουτι εχω να το πιασω στα χερια μου απο το πασχα,το δισκακι ειναι μονιμως στην κονσολα :Ρ

αν βρω χρονο αυριο θα δοκιμασω να δω τις διαφορες!

Εγώ άμα πατήσω το ΟΚ στο τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης μου μου λέει με τι ανάλυση παίζω :rolleyes:

Δημοσ.

εχει

δεν ειναι καθαρο 1080p του GΤ αλλα ειναι upscaling απο μια κατωτερη αναλυση αλλα μεγαλυτερη του 720p σε 1080p.

GT5 ran at 1280 by 1080 resolution.

Φιλε μου ολα σε 720p να τα τρεχεις. Αν και αρκετα games δεν πιανουν το 720p (1280x720) και αναγκαζονται και κανουν και σε αυτη upscaling.

Δημοσ.

Πάντως πριν λίγο που το δοκίμασα στο Uncharted 3 και με τις δύο μεθόδους δεν είδα διαφορές...

Το ίδιο μου φάνηκε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...