Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Οι 2 εξωτερικοί σκληροί είναι mac os journaled...και πάω να τους βάλω σε ενα pc και τζίφος...Ο 3ος της παρέας είναι Fat ( δεν θυμάμαι ακριβώς) και παίζει και στα 2 τέλεια..

Εσείς τι έχετε και τι συστήνετε?

Μπορώ να κάνω τους 2 πρώτους να παίζουν σε pc χωρίς να χρειαστεί να μεταφέρω αρχεία από εδώ και απο κει...

• Moderators
Δημοσ.

Καλησπέρα!

Οι 2 εξωτερικοί σκληροί είναι mac os journaled...και πάω να τους βάλω σε ενα pc και τζίφος...Ο 3ος της παρέας είναι Fat ( δεν θυμάμαι ακριβώς) και παίζει και στα 2 τέλεια..

Μπορώ να κάνω τους 2 πρώτους να παίζουν σε pc χωρίς να χρειαστεί να μεταφέρω αρχεία από εδώ και απο κει...

Ειτε τους μετατρεπεις σε κατι που μπορουν να διαβασουν και τα windows (πχ fat οπως και ο 3ος, εαν δεν εχεις προβλημα με τα >4GB αρχεια), ειτε χρησιμοποιεις κατι τετοιο στα windows

• Super Moderators
Δημοσ.

[...]

Δεν έχω πια Windows σε κανέναν υπολογιστή μου αλλά έχω δοκιμάσει και έχω αγαπήσει το MacDrive, ένα πρόγραμμα που "βλέπει" απροβλημάτιστα δίσκους HFS+ (MacOS Extended Journaled) σε περιβάλλον Windows.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...