karolos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα! Οι 2 εξωτερικοί σκληροί είναι mac os journaled...και πάω να τους βάλω σε ενα pc και τζίφος...Ο 3ος της παρέας είναι Fat ( δεν θυμάμαι ακριβώς) και παίζει και στα 2 τέλεια.. Εσείς τι έχετε και τι συστήνετε? Μπορώ να κάνω τους 2 πρώτους να παίζουν σε pc χωρίς να χρειαστεί να μεταφέρω αρχεία από εδώ και απο κει...
Moderators Gi0 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα! Οι 2 εξωτερικοί σκληροί είναι mac os journaled...και πάω να τους βάλω σε ενα pc και τζίφος...Ο 3ος της παρέας είναι Fat ( δεν θυμάμαι ακριβώς) και παίζει και στα 2 τέλεια.. Εσείς τι έχετε και τι συστήνετε? Μπορώ να κάνω τους 2 πρώτους να παίζουν σε pc χωρίς να χρειαστεί να μεταφέρω αρχεία από εδώ και απο κει... Ειτε τους μετατρεπεις σε κατι που μπορουν να διαβασουν και τα windows (πχ fat οπως και ο 3ος, εαν δεν εχεις προβλημα με τα >4GB αρχεια), ειτε χρησιμοποιεις κατι τετοιο στα windows
karolos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Ειτε τους μετατρεπεις σε κατι που μπορουν να διαβασουν και τα windows (πχ fat οπως και ο 3ος, εαν δεν εχεις προβλημα με τα >4GB αρχεια), ειτε χρησιμοποιεις κατι τετοιο στα windows Θα δοκιμάσω αυτό! Ευχαριστώ!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 [...] Εσείς τι έχετε και τι συστήνετε? Μπορώ να κάνω τους 2 πρώτους να παίζουν σε pc χωρίς να χρειαστεί να μεταφέρω αρχεία από εδώ και απο κει... Δεν έχω πια Windows σε κανέναν υπολογιστή μου αλλά έχω δοκιμάσει και έχω αγαπήσει το MacDrive, ένα πρόγραμμα που "βλέπει" απροβλημάτιστα δίσκους HFS+ (MacOS Extended Journaled) σε περιβάλλον Windows.
e-tic Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Και εγώ MacDrive χρησιμοποιώ, αλλά έχω βρεί και το παρακάτω άρθρο, το οποίο δεν έχω δοκιμάσει στην πράξη: Enable native NTFS read/write support
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα