Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεία σας το τελευταίο καιρό έχω φάει κόλλημα να δω πως είναι και το λειτουργικό της apple και γι αυτό θέλω να πάρω το iphone 3gs θα μπορούσα να πάρω και το 4s αλλά δεν μου αρέσει καθόλου εξωτερικά...και γι αυτό ρωτάω αν αξίζει μετά απο τόσο καιρό να πάρω το 3gs. Η άποψή σας πια είναι?

Δημοσ.

250 ευρώ για κινητό 3 ετών, και με το επόμενο σε ελάχιστους μήνες. Απορώ και που το συζητάς, ειδικά εφόσον δεν σου αρέσει εξωτερικά. Με 150 το πολύ και ΑΨΟΓΟ μπορεί να το σκεφτόμουν. Μπορεί.

Δημοσ.

250 ευρώ για κινητό 3 ετών, και με το επόμενο σε ελάχιστους μήνες. Απορώ και που το συζητάς, ειδικά εφόσον δεν σου αρέσει εξωτερικά. Με 150 το πολύ και ΑΨΟΓΟ μπορεί να το σκεφτόμουν. Μπορεί.

200 ευρω για ενα 3gs ειναι καλα λεφτα ..αφου ακομα υποστηριζεται απο την εταιρια.. Και με το τελευταιο iOs 5+ παει σφαιρα...

Τωρα η ιδια εταιρια (apple)απο μονη της θαβει τα κινητα της...Και αυτο ειναι ενα μεγαλο ζητημα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγώ θα σου έλεγα να σκεφτείς και την πιθανότητα/το γεγονός οτι το ios 5 ήταν το τελευταίο update απο την apple για 3gs.

screen-shot-2012-06-09-at-9-03-35-am.png

edit 11/6: Τελικά το 3gs θα πάρει το iOS 6

link

Επεξ/σία από Meraklis56
Δημοσ.

τελικά λέω να το πάρω να δω πως είναι και στην καθημερινότητα το λειτουργικό της apple (γιατί είχα και ipod touch αλλά σαν κινητό και καθημερινά πιστεύω θα είναι διαφορετικά) και αν μου αρέσει... με το καλό το 5. ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.

Δημοσ.

Είναι Super συσκευή.Οι 2 καλύτερες συσκευές είναι το 3gs k το 4 από εκεί κ πέρα όπου φτάνει η τσέπη σου..

Είναι υπερπλήρες αφού θα τρέχει κ το 6. μόνο 1% αυτών που απέκτησαν iPhone άλλαξαν συσκευή και δεν ξαναγύρισαν ποτέ σε αυτή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το iOS 5 δεν το τρέχει δα και γρήγορα στο 3GS.

Επίσης, υπαρχουν ελλείψεις πχ με το tethering που στο 3GS η Apple αφαίρεσε το WiFi hotspot.

Βάλε στην σούμα και την μικρή ανάλυση οθόνης κλπ.

Δεν θα το αγόραζα.

Μακράν το 4άρι.

Για το iOS 6 στο 3GS δεν ξέρουμε ακόμα πως θα τρέχει.

Καλύτερα, χειρότερα, το ίδιο; Θα δείξει...

Sent from Galaxy S using Vodafone 3G+ & Insomnia v2

Επεξ/σία από nikoskon
Δημοσ.

Ξέχασα και το Siri;!

Τέσπα. Δεν αξίζει το τριάρι. Αν στο δίνουν 150€ τότε οκ, πάρε το.

Αλλά το 4άρι κοντά στα 300€ είναι μια χαρά.

Δημοσ.

Εννοείται ότι το 4 είναι καλύτερο από το 3Gs το ερώτημα ήταν αν αξίζει η αγορά για να δοκιμάσει το iOs,και φυσικά εδώ μπαίνει και ο παράγοντας "τιμή" Όσο τώρα για αυτά τα λίγα που δεν υποστηρίζει έχει να κάνει κ με το ποιος τα χρειάζεται.. Στην ταχύτητα του είναι μια χαρά εγώ ως χρήστης κ των δυο μόνο η διαφορά στην ποιότητα οθόνης μου κλωτσάει στο μάτι..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...