Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε μου έχοντας πάει στο JoomlaDay που διοργανώθηκε στην Αθήνα, άκουσα πολύ καλά πράματα για το K2. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει αλλά πολλά καλά ακούστηκαν Τώρα κατά πόσο ισχύουνε δεν ξέρω.

Δημοσ.

Μην τα μπερδεύεις.... το K2 είναι εφαρμογή διαχείρισης άρθρων ή καταλόγων που έχει ενσωματωμένη μηχανή σχολιασμού (κάτι που θα έπρεπε να έχει και το joomla) και το jcomments είναι μόνο για σχόλια.

 

Το Site που παραθέτεις έχει το jomcomments

Δημοσ.

Δηλαδη να χεησιμοποιησω το jomcomments για να φτιαξω ενα βλογ που το τελευταιο αρθρο θα μπινει πανω και να μπορουν οι χρηστες να κανουν σχολια?

Ευχαριστω!

Δημοσ.

αν θέλεις ένα απλό blog τότε μη μπλέκεις με το k2 και χρησιμοποίησε κάποιο από τα πολλά πρόσθετα για σχόλια.

 

Αν και θα σου πρότεινα καλύτερα να βάλεις facebook comments που θα δημοσιεύουν τα σχόλια και στα προφίλ των χρηστών για να έχεις και πιθανότητες επιπλέον επισκεπτών.

Δημοσ.

Εχω δει σε πολά sites κάπου να γράφει "ΓΙΝΕ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΣ". Το να ορίζεις κάποιον αρθτογράφο το κάνεις από το αδμινιστρατιον πανελ. Ο χρήστης που θα ορίσεις εσυ να γίνει author για να γράψει ένα άρθρο πρέπει και αυτός να μπει στο admin panel ή το γράφει από κάπου αλλού??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...