geopaok Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Καλησπερα εχο το Neo V και θελω απο 2,3,4 να παω σε 4,0,4 μπορει να μου πει καποιος αν αυτη η εκδοση ειναι ενταξει.? δηλαδη αν εχει κοληματα η προβληματα. ευχαριστω πολυ..!!
geowizard Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Αξιζει με τα χιλια. Τωρα βεβαια αυτο με τα προβληματα κα τα κολληματα εξαρταται απο το optimisation που εχει κανει η sony. Κατα τ'αλλα αξιζει!
alexhs gk Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Για εμένα αξίζει αν και είναι λίγο πιό βαριά αλλά είναι πολύ διαφορετικά με την ics, καμία σχέση. Δες και εδώ άμα θές http://www.greek-android.gr/index.php?/topic/393-review-sony-ericsson-neo-v-ics-403/
geowizard Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Για εμένα αξίζει αν και είναι λίγο πιό βαριά αλλά είναι πολύ διαφορετικά με την ics, καμία σχέση. Δες και εδώ άμα θές http://www.greek-android.gr/index.php?/topic/393-review-sony-ericsson-neo-v-ics-403/ εσυ λες για την 4.0.3 η οποια ειναι πιο αργη απο την 4.0.4. Στην 4.0.4 το κινητο πεταει. Ειδικα με anex launcher.
alexhs gk Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 My bad....δεν το προσεξα, κεκτημένη ταχύτητα. Εχεις δίκιο ναι είναι πιο γρήγορο με 4.0.4
geopaok Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 και πως το κανω 4,0,4? απο pc companion η με SEUS ? και αν το κανω θα χασω τα αρχεια μου η τις επαφες?
geowizard Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 δεν σου εχει ερθει το ΟΤΑ; αν οχι ακολουθα το λινκ της υπογραφς μου. Λογικα με ενα απλο οτα δεν χανεις τιποτα, αλλα κρατα για καλο και για κακο ενα backup
geopaok Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 πρωτα απολα τι ειναι ΟΤΑ? και πως να κανω μπακαπ και τι.?? αρχεια, επαφες ,ολα?
geowizard Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 πρωτα απολα τι ειναι ΟΤΑ? και πως να κανω μπακαπ και τι.?? αρχεια, επαφες ,ολα? ΟΤΑ (ή αλλιως Over The Air) ειναι ενας τροπος απο τους πολλους που μπορει να σου ερθει μια αναβαθμιση. Στο ΟΤΑ κανεις ελεγχο για ενημερωσεις και σου την βρισκει και την κατεβαζει αυτοματως μεσω Ιντερνετ. Τωρα για μπακαπ θα σου προτεινα το super backup για επαφες ακι sms, και το backup του astro file manager για εφαρμογες (αν και δεν θα χρειαστε να κανεις backup τις εφαρμογες σου).
geopaok Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 η ενημερωση θα γινει με το pc companion η αλιως..?? οδηγιες για το μπακαπ..??? η ειναι ευκολο..??
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Eχω τροποποιησει τον τιτλο του θεματος. Παρακαλω να ειστε περιγραφικοτεροι στους τιτλους, βοηθα οσους ψαχνουν κατι αναλογο στο να βρουν το θεμα, αλλα και εσεις εχετε περισσοτερες πιθανοτητες να ασχοληθει καποιος με το(ν) προβλημα(τισμο) σας. Ευχαριστω.
geopaok Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Eχω τροποποιησει τον τιτλο του θεματος. Παρακαλω να ειστε περιγραφικοτεροι στους τιτλους, βοηθα οσους ψαχνουν κατι αναλογο να βρουν το θεμα, αλλα και εσεις εχετε περισσοτερες πιθανοτητες να ασχοληθει καποιος με το(ν) προβλημα(τισμο) σας. Ευχαριστω. οκ αλη φορα θα το γραφω πιο σωστα και συγγνωμη για το λαθος η ενημερωση θα γινει με το pc companion η αλιως..?? οδηγιες για το σουπερ μπακαπ..??? η ειναι ευκολο..?? κανεις αλος..????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα