Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ έχω 24αρα στην forthnet και κατεβάζω με 150-160 βαρια βαρια 170 επειδή είμαι εκτός χωριού και η forthnet πιάνει οριακά εδώ. :(

Κι εγω 24αρα φορθνετ σε επαρχια

αυτός ο οδηγός παίζει να βοηθήσει και μένα να ανέβω ταχύτητα από 1.3mb/s :P ? Για το utorrent μιλαω

Θα σε βοηθησει να πιασεις την ανωτατη ταχυτητα που μπορεις να πιασεις.

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Κι εγω 24αρα φορθνετ σε επαρχια

Θα σε βοηθησει να πιασεις την ανωτατη ταχυτητα που μπορεις να πιασεις.

Και πως θα ξέρω ποια είναι αυτή?

Δημοσ.

Κατεβάστε από ftp ένα μαγάλο αρχείο ρε παίδες να δείτε τη μέγιστη ταχ. download. Το κουράζετε τόση ώρα.. :rolleyes:

Δημοσ.

Κατεβάστε από ftp ένα μαγάλο αρχείο ρε παίδες να δείτε τη μέγιστη ταχ. download. Το κουράζετε τόση ώρα.. :rolleyes:

Μα αυτο δεν σου δειχνει την μεγιστη ταχυτητα σου. Μπορει π.χ. εγω τωρα να κατεβαζω με 500kb/s επειδη φυσαει και σε 1 ωρα να κατεβαζω με 80kb/s

Δημοσ.

Αν γίνεται αυτό, κάνε παράπονα στον πάροχο. Εγώ όσες φορές δοκίμασα με 1mb/s κατέβασα.

Και για να τελειώνω με τα οφ τοπικ, ναρούτο κάτεβασε από το ftp του οτέ πχ να δείς το μέγιστο down.

Link

Δημοσ.

Αν γίνεται αυτό, κάνε παράπονα στον πάροχο. Εγώ όσες φορές δοκίμασα με 1mb/s κατέβασα.

Και για να τελειώνω με τα οφ τοπικ, ναρούτο κάτεβασε από το ftp του οτέ πχ να δείς το μέγιστο down.

Link

Έχω forthnet... :rolleyes: Δεν ανοίγει το link.

Δημοσ.

Αρχικα κατεβαζεις αυτο και αφου σου βρει τον καλυτερο dns για εσενα τοτε ακολουθεις αυτον τον οδηγο.

Τωρα για το μtorrent ακουλουθα αυτο τον οδηγο.

Τι σχέση έχει το dns με τα torrent; Αυτα βασίζονται στην ip.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...