TEOKOS Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Πάνω σε έναν 2500Κ σε κουτί Corsair 500R ποια ψήκτρα θα ήταν αποδοτικότερη? Η CORSAIR Hydro H70 με 2 noisecblocker σε push-pull η μια Coolink Corator DS με τους ίδιους noisecblocker σε push-pull? (δεν θα βάλω -βγάλω για δοκιμή γιατί βαριέεμαι
caution Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Πολύ Νoctua alike μου φαίνεται η DS - οπότε με δύο καλά fan, θα στοιχημάτιζα υπερ της.* *υπόθεση, δεν την έχω testάρει
TEOKOS Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 3 fan το ένα στην μέση είναι standart.E αυτή θα βαλω και θα ποστάρω αποτελέσματα
caution Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Sweet - νομίζω με την "D14" πρώτα θα φτάσει στην γκρίζα περιοχή του vcore, παρά θα ξεμείνεις από θερμοκρασίες. Go for it
TEOKOS Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Μαλ@&@%#α βρίσκει η corator στις μνήμες Sent from my iPhone using Insomnia
billst21 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Μαλ@&@%#α βρίσκει η corator στις μνήμες Sent from my iPhone using Insomnia εμ τι θα έκανε ψύχτρα είναι αυτή η ένα μουλάρι στο pc...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα