sarpan Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Καλησπερα.Εχω αυτο το ρουτερ και αντιμετωπιζω προβλημα με το wifi του.Δεν μπορει να συνδεθει καμια συσκευη.Για την ακριβεια συνδεεται(αναβει το αντιστοιχο λαμπακι) αλλα δεν μπορει να παρει Ip.Οι ρυθμισεις στην καρτελα wifi φαινονται στην φωτογραφια Εχω παρατηρησει οτι αν αλλαξω το channel δουλευει κανονικα για καποια ωρα.Δηλαδη το βραδυ δουλευει και το πρωι που θα ξυπνησω παλι δεν θα μπορει να συνδεθει.Το προβλημα εμφανιζεται με ολες τις συσκευες που εχω σπιτι μου(ps3, smartphone, laptop) Εχεις κανεις καμια ιδεα?
antonl Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Ψάξε με το NetStumbler για κανένα πιο «άδειο» κανάλι.
sarpan Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Ψάξε με το NetStumbler για κανένα πιο «άδειο» κανάλι. Πιστευεις οτι μπορει να υπαρχει θεμα λογω αλλων ασυρματων routers γυρω?Γιατι ειναι αληθεια οτι υπαρχουν καμια 10 που βρισκω Μπορεις να μου λυσεις μια απορια? Η επιλογη "lease time" τι ακριβως κανει? Θα σου πω πως κατεληξα εκει.Δεξια πανω πανω στην καρτελα "dhcp client list" μολις πατουσα για να δω ολες τις συσκευες που ηταν συνδεδεμενες δεν εμφανιζε τιποτα.Καπου διαβασα πως επρεπε να κανω ενα release and renew my network lease.Συγκεκριμενα το διαβασα εδω http://www.uwo.ca/its/doc/hdi/access/lease.html Πατησα στην πρωτη καρτελα "lan settings" και ειδα αυτο το lease time που ηταν στο "forever".Λεω κατσε να το πειραξω απο περιεργεια.Το εβαλα στο "1 hour" και αμεσως το κινητο συνδεθηκε αλλα και dhcp client list μπορω πλεον να δω ποιες συσκευες ειναι συνδεδεμενες
antonl Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δε μπορώ να φανταστώ γιατί βοήθησε αυτό. Ουσιαστικά αναγκάζει τις συσκευές να πάρουν νέα IP κάθε Χ χρονικό διάστημα που θα ορίσεις.
sarpan Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Κοιτα απο τη στιγμη που το πειραξα ολα δουλευουν τελεια.Λαπτοπ,κινητο...Τωρα τι να σου πω.Θα το αφησω ετσι και βλεπουμε edit: Υπαρχει περιπτωση να με περιορισει σε καποια λειτουργια το γεγονος οτι θα αλλαζει η ip?
ca6mio Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Προφανώς είχε κάποιο θεματάκι ο dhcp server του router. Μήπως έχει μικρο pool και είχε γεμισει; Αν σου ξανακάνει κολληματα απενεργοποίησέ τον και δώσε static ip στις συσκευές που θες να συνδέσεις.
sarpan Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Μήπως έχει μικρο pool και είχε γεμισει; Δεν ξερω τι σημαινει αυτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα