Downloadpercent Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Λέει ή είναι για προχειροδουλειές, τι δυνατότητες έχει?
παπι Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Ενα wrapper του d3d9 για c# ειναι. Εχεις τις δυνατοτητες του d3d με την ευκολια της c#, δηλαδη gg Τωρα αν λεει... Πρεπει πρωτα να ασχοληθεις με 3d και επειτα θα δεις αν σου "λεει" ή "δεν λεει". Ειναι παραπα πολυ σχετικο.
παπι Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Νομίζω υποστηρίζει και vb.net εεε; Καλα οκ, .net, αλλα οπως και να το κανουμε .net = c#
Downloadpercent Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Που μπορώ να βρω ένα Guide για το πως δουλεύουν τα Maps/Textures/Models Βασικα, πως δημιουργώ τον κόσμο (World), ας πούμε ότι έχω κάτι απλό, ένα λιβάδι και έχει έναν τοίχο. Όταν εγώ εισάγω ένα 3D Model (τον χαρακτήρα μου) λογικά ο χαρακτήρας θα περνάει μέσα από τοίχους, αυτό το πράγμα πως αντιμετωπίζεται? δηλαδή αν έχουμε ενα χωριουδάκι θα πρέπει να αντιμετωπίσω στον κώδικα τις 10000 περιπτώσεις? αν μπορεί κάποιος να μου δώσει ένα Link για το πως δουλεύουν αυτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα