fonzi Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 42PFL3606H εκεί που έπαιζε κανονικά, ξαφνικά χάθηκε η εικόνα κει είχε μόνο ήχο. Δεν βγάζει ούτε το μενού ούτε τίποτα στην οθόνη. Ωστόσο όταν ανοίγει η τηλεόραση η οθόνη φωτίζεται (αποκτά γκρι χρώμα ενώ όταν την κλείνω γίνεται μαύρη). Παίζει να είναι κάτι απλό που να μπορώ να φτιάξω μόνος μου ή πρέπει να πάει στο service? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kfyros Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 πες μου ότι έχει εγγύηση !!! δεν τη φτιάχνεις μόνος σου εκτός αν είσαι τεχνικός της philips και έχεις δουλέψει πάνω σε tft-led panels της.. Μπορεί να είναι από πυκνωτής μέχρι πλακέτα. panel λίγο δύσκολο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fonzi Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Ενός μηνός είναΙ. Βαριέμαι να την ξεμοντάρω από τη βάση τοίχου και να τη μεταφέρω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Invader Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Αφού έχεις εγγύηση μη το συζητάς καν.Να την ξεμοντάρεις και να την πας.Αν και νομίζω ότι μπορεί και να έρθει και τεχνικός σπίτι και αν διαπιστωθεί βλάβη δεν έχεις και χρέωση (με επιφύλαξη).Να επικοινωνήσεις με το επίσημο service Philips μόνο.Πάντως αν έχεις όρεξη σύνδεσε ένα dvd,playstation η ότι άλλο έχεις να δείς αν δουλεύει σα monitor τουλάχιστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fonzi Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δοκίμασα με hdmi και λαπτοπ, καθώς και με scart και dvd player. Δεν δείχνει τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kfyros Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Πήγαινε και απαίτησε αντικατάσταση από το μαγαζί που την πήρες.... Μπας και ψαρώσουν. Ελπίζω να μην της έχει κάνει εσύ καμιά ζημιά.. Θα το βρούν . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fonzi Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Πήγαινε και απαίτησε αντικατάσταση από το μαγαζί που την πήρες.... Μπας και ψαρώσουν. Ελπίζω να μην της έχει κάνει εσύ καμιά ζημιά.. Θα το βρούν . δεν την έχω πειράξει. Η αγορά έγινε μέσω ιντερνετ από electroword. Δηλαδή Κωτσόβολος ουσιαστικά. Δεν ξέρω την πολιτική τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kfyros Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 δεν την έχω πειράξει. Η αγορά έγινε μέσω ιντερνετ από electroword. Δηλαδή Κωτσόβολος ουσιαστικά. Δεν ξέρω την πολιτική τους. μη χάνεις καιρό . Πάρτην και πήγαινε την εκεί που την πήρες . Τσαμπουκαλέψου να σου την αντικαταστήσουν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα