Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Exω παρατηρήσει τελευταία σε έντονο βαθμο, κακη αξιολόγηση χρηστων προφιλ και θεμάτων ,πράγμα που υποπτέυομαι οτι γίνεται επιτιδευμένα απο κάποιους χρήστες.Γίνεται να κάνετε κάτι γι αυτό?

Ευχαριστώ.

• Moderators
Δημοσ.

Αυτο που θεωρεις εσυ "κακο" εγω μπορει να το θεωρω ως το καλυτερο πραγμα που εχει γραφτει ποτε στο insomnia. Και τουμπαλιν.

Δεν μπορει να γινει κατι για να σου αλλαξω τη γνωμη ή εσυ την δικια μου. Και προφανως χανετε το νοημα της ψηφου εαν γινει κατι τετοιο.

Καποιες δικλειδες ασφαλειας ισως να μπορουν να εφαρμοσθουν αλλα και παλι απλα θα λυσουν μερικως το προβλημα, εαν οντως μπορει να το πει κανεις προβλημα.

• Moderators
Δημοσ.

Όταν λες κατά καιρούς πράγματα που "ξεβολεύουν" ή προσπαθείς να συνετίσεις άσχετους που το παίζουν ξερόλες, το πιο εύκολο είναι να μένεις με... 2 αστεράκια στο προφίλ σου.

Εγώ δε διαμαρτύρομαι πλέον, απλά παρακολουθώ, όπως και πολλά παλαιότερα μέλη του φόρουμ. :rolleyes:

Δημοσ.

καποιος μοντ δεν έχει κάποια άποψη;

Και οι δύο αξιολογήσεις έτσι όπως δουλεύουν δεν έχουν καμία χρησιμότητα για την κοινότητα και γι'αυτό θα καταργηθούν στην επικείμενη αναβάθμιση του site.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...