c0prse_grinder Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια, θελω να εχω το pc συνδεδεμενο διαρκως στην tv αρα θελω να ειναι full hd η τηλεοραση. Με μια ματια που εριξα, ξεχωρισα αυτες τις 3 που βλεπετε στις φωτο. Το budget εως 460 ευρω και το μεγεθος που με ενδιαφερει ειναι απο 32-37 ιντσες. Ποια προτεινετε εσεις μεταξυ αυτων!? Ευχαριστω! Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2012 από c0prse_grinder Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Καθαρά και μόνο λόγω μεγέθους, η γνώμη μου είναι να πας στην τελευταία lg. Δεδομένου αυτού: «θελω να εχω το pc συνδεδεμενο διαρκως στην tv», δε έχεις λόγο να ασχοληθείς με λεπτομέρειες, όπως π.χ. το τι αρχεία υποστηρίζει το ενσωματωμένο media player. Όλα θα παίζουν μέσω του υπολογιστή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c0prse_grinder Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Καθαρά και μόνο λόγω μεγέθους, η γνώμη μου είναι να πας στην τελευταία lg. Δεδομένου αυτού: «θελω να εχω το pc συνδεδεμενο διαρκως στην tv», δε έχεις λόγο να ασχοληθείς με λεπτομέρειες, όπως π.χ. το τι αρχεία υποστηρίζει το ενσωματωμένο media player. Όλα θα παίζουν μέσω του υπολογιστή. σωστος ναι, την εχω δει και απο κοντα και εχει παρα πολυ ωραια χρωματα. την εκανα ηδη παραγγελια απο ελεκτρο μιας και ισχυουν ακομα οι κωδικοι προσφορας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα