sk8harddiefast Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Επειδη βλεπω πως η Motorola το θέμα με το update του Xoom σε ICS το παει πολυ αργα, τοσο αργα που με βλεπω να παιρνω το update μετα τις διακοπες, ειπα να κανω αυτο που επρεπε να κανω εδω και πολυ καιρο! Επειδη δυστυχως δεν εχω ασχοληθει με το θεμα σε βαθος κυριως λογο ελειψης χρονου, ξερω επιγραμματικα 2-3 πραγματακια αλλα θα ηθελα να με βοηθησετε λιγακι. Τι υπερ και τι κατα εχει 1 custom rom? Διαφορες με το official update? Ειναι rooted? Τι ειναι το ClockworkMod? Γενικα θελω να βαλλω ICS στο Χοοm (3G+WIFI MZ601) και να ειναι rooted μηπως και νιωσει το μηχανακι λιγο καλυτερα Χτες μου ηρθε και απο ebay το ΟTG καλωδιο και βλεπω πληκτρολογιο και ποντικι και λεω επι ευκαιριας να βγαλλω τα ματακια του Xoom μου Οποιαδηποτε πληροφορια μου δωσετε για να μπω στο ολο concept θα με βοηθουσε πολυ
Gr_Soul Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Φίλε μου διάβασε αν θέλεις όλη τη σειρά Android Basics για να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα