Προς το περιεχόμενο

Visa euro bank pre paid app store

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά έβαλα στο app store την pre paid μου από την euro bank και ενώ έκανα αγορές μπαίνω στο e banking , 20 euro είχα βάλει ,και μετά τις αγορές πάλι 20 ευρώ έχει μέσα η κάρτα ,απο που τράβηξε λεφτά η apple , να αρχίσω να ανησυχώ ;

Δημοσ.

Ρε παιδιά κάποιος να μου απαντήσει γτ σήμερα ξαναελεξα το e banking μου και ακόμα έχει 20 euro υπόλοιπο ενώ έχω αγοράσει 5 εφαρμογες !!!!! Πως γίνεται αυτό , απο που τράβηξε τα λεφτα ;

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Μην ανησυχείς, απλά δεν έχει φανεί ακόμη η συναλλαγή που πραγματοποίησες.

Δεν έχω εμπειρία από το app store της apple, αλλά π.χ. κλείνοντας ένα αεροπορικό

εισητήριο δεν σημαίνει ότι αφαιρείται αυτόματα την ίδια στιγμή το ποσό από την κάρτα σου.

Από τη στιγμή που έχεις δώσει μόνον τον αριθμό της προπληρωμένης κάρτας σου δεν έχεις λόγο

να προβληματίζεσαι για κάτι.

Έλεγξε πάλι κάποια στιγμή αργότερα, μπορεί και από Δευτέρα να εμφανιστεί.

Δημοσ.

Ρε παιδια , πριν καμια ωρα εβαλα απο το i tunes κατι videos για να δω στο ipad και τωρα δεν μου ανοιγουν οι εφαρμογες που αγορασα και οι δωρεαν και στο apple id Μου λεει οτι my payment method declined , ενω εχω ελεφξει απειρες φορες τα στοιχεια , τι εγινε ????

Υ.Γ: Χτες βραδυ εκανε και ενα update το itunes

Δημοσ.

Κάτι άλλο, ισχύει ότι αν το πάω αύριο πίσω στα multirama μπορώ να το επιστρέψω και να πάρω τα χρήματα μου πισω;;;;

Δημοσ.

Φίλε η συναλλαγές κάνουν 2-3 μέρες να φανούν. Προφανώς η Apple έκανε τον έλεγχο και δεν μπόρεσε να πάρει τα χρήματα από την κάρτα σου, οπότε και ακύρωσε τις αγορές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...