Doug21 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 (επεξεργασμένο) ΕΙναι πιστευω ωρα να τιμησουμε τη δευτερη μεγαλυτερη (ισως) διοργανωση του κοσμου σε εθνικο επiπεδο, το EURO. 8 ή 16 παικτες θα παρουν μερος στο πρωταθλημα ωστε να χρησιμοποιηθουν ΟΛΕΣ οι ομαδες του EURO2012. αν παρουν μερος 8 παικτες τοτε ο καθε παικτης θα διαλεξει 2 ομαδες οι οποιες ομως να εχουν μια ισορροπια μεταξυ τους. δηλαδη αν καποιος διαλεξει ΙΣΠΑΝΙΑ δεν μπορει να διαλεξει και ΑΓΓΛΙΑ, και θα πρεπει να διαλεξει μια ομαδα μικροτερης δυναμικοτητας (θα αναρτηθουν τα 4 γκρουπ δυναμικοτητας αναλογα με το φιφα. Αν παρουν μερος 16 παικτες τοτε οι 9 που πηραν μερος και στο προηγουμενο τουρνουα θα διαλεξουν ομαδα αναλογα με την καταταξη τους στο πρωτο τουρνουα (οσο ψηλοτερα τοσο μικροτερη ομαδα) και οι υπολοιποι 7 θα παρουν οτι απεμεινε στην ΤΥΧΗ. Οι ομαδες θα μεινουν ΣΤΑΘΕΡΕΣ για ολο το τουρνουα. Το τουρνουα θα εχει δομη πρωταθληματος και ΟΧΙ σαν του EURO ωστε να διαρκεσει και περισσοτερο. Η ληξη του πρωταθληματος ομως θα συμπιπτει με την ληξη του ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ του EURO2012! Δηλωστε συμμετοχες γρηγορα να αρχισουμε! Κανονες 1) σε περιπτωση ισοβαθμιας μετρανε οι μεταξυ τους αγωνες των ομαδων που ισοβαθμουν και ΜΕΤΑ η διαφορα των γκολ με προτεραιοτητα στα γκολ υπερ εαν η διαφορα ειναι ιδια. 2) Σε περιπτωση διακοπης της συνδεσης εν ωρα παιχνιδιου ο αγωνας ξαναξεκινα απο το λεπτο στο οποιο διακοπηκε και με το σκορ/ κοκκινες καρτες κτλ που υπηρχαν (οι παικτες φτιαχνουν το σκορ με αυτογκολ και περιμενουν το ρολοι να δειξει την σωστη ωρα. 3) Ο καθε παικτης μπορει να εχει οποιο συστημα κοντρολ θελει και τον βολευει οπως αλλωστε προβλεπει και το φιφα. 4) Η επιλογη των online ομαδων ειναι απαραιτητη. 6) Οι αγωνες θα διαρκουν 6 λεπτα/ημιχρονο με τους συνηθισμενους default Κανονες που επιτρεπει το φιφα. 7) ολοι οι αγωνες θα γινονται σε friendly seasons online και οι παικτες θα ποσταρουν αποδεικτικα στοιχεια σε περιπτωση διαφωνιας η παρεξηγησης(εχει στατιστικα εκει που μετραει βαθμους μετα απο καθε παιχνιδι). Οι παικτες πρεπει να προσεξουν οτι πρεπει να ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ στο φιφα να μετρησει τους βαθμους καθε παιχνιδιου ΠΡΙΝ βγουν αλλιως το παιχνιδι το μετραει το φιφα κατα του με ηττα 0-4. 8) Οποιος βριζει, κοροιδευει, αποσυνδεεται επιτηδες και γενικα εχει αντιαθλητικη συμπεριφορα θα φευγει απο το τουρνουα. Αυτο θα γινεται ΜΟΝΟ σε περιπτωση που ο αλλος εχει αποδειξεις (screenshots) και μονο ΕΑΝ συμβει σε 3 διαφορετικους ανθρωπους. Group A 5 stars (251 rating) 5 stars (246 rating) 5 stars (246 rating) 5 stars (246 rating) _________________________________________________________________________________________ Group B 5 stars (245 rating) 5 stars (243 rating) 5 stars (240 rating) 4,5 stars (235 rating) _________________________________________________________________________________________ Group C 4,5 stars (235 rating) 4,5 stars (231 rating) 4 stars (229 rating) 4 stars (229 rating) _________________________________________________________________________________________ Group D 4 stars (224 rating) 4 stars (223 rating) 4 stars (222 rating) 4 stars (220 rating) ΥΓ για οποιον παραξενευεται με το Βελγιο και την Ελβετια, απλα επιλεχθηκαν τυχαια να μπουν στη θεση της Τσεχιας και της Ουκρανιας μιας και το Φιφα δεν μας εχει κανει την τιμη να τις εμπεριεχει! Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2012 από Doug21
Doug21 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 ευχαριστω cartman. μπορεις ηδη να αρχισεις να προτεινεις αλλαγες στους κανονες που ειναι γραμμενοι απο πανω ωστε να βρουμε μια μεση οδο για ολους τελικα!
stratigos24 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Εγω περιμενω να δω τους κανονες και μετα θα απαντησω αν μπορω ή οχι. Εχω 13 μαθηματα εξεταστικη, θα δινω σχεδον καθε μερα και θα δουλευω κιολας..
Doug21 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Εγω περιμενω να δω τους κανονες και μετα θα απαντησω αν μπορω ή οχι. Εχω 13 μαθηματα εξεταστικη, θα δινω σχεδον καθε μερα και θα δουλευω κιολας.. οπως ειπα και παραπανω, οι κανονες ειναι γραμμενοι στο πρωτο ποστ ΟΜΩΣ εσεις θα τους αποφασισετε! οποτε τους διαβαζετε και προτεινετε με τι συμφωνειτε και με τι οχι. Ενας κανονας που σκεφτομαι για να ειναι χαλαρο ειναι οτι το τουρνουα θα τελειωσει με το σφυριγμα της ληξης του τελικου του Euro2012 την 1η Ιουλιου και μεχρι τοτε δε θα εχει ενδιαμεσα ορια για καθε αγωνιστικη ξεχωριστα. τι λετε?
stratigos24 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Ενας κανονας που σκεφτομαι για να ειναι χαλαρο ειναι οτι το τουρνουα θα τελειωσει με το σφυριγμα της ληξης του τελικου του Euro2012 την 1η Ιουλιου και μεχρι τοτε δε θα εχει ενδιαμεσα ορια για καθε αγωνιστικη ξεχωριστα. τι λετε? Καλο ακουγεται...
Doug21 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 ετσι νομιζω. το μονο τελεσιδικο οριο θα ειναι η ληξη η οποια ομως να μην ξεπεραστει και να το ξερουν ολοι απο την αρχη ωστε να μην υπαρχουν παρεξηγησεις. νομιζω οτι 21 μερες ειναι μια χαρα.
Mean Machine Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Υπο αυτους τους ορους και με το γεγονος οτι αυτη την φορα θα υπαρξει πιο πολυ σεβασμος στους παικτες που λαμβανουν μερος στο τουρνουα,δεχομαι και εγω να λαβω μερος στο τουρνουα.Οι 21 μερες ειναι υπεραρκετος χρονος και με βρισκετε συμφωνω πανω σε αυτο.Εχω ομως μια απορια...Οταν καποιος φερεται αντιαθλιτικα και τι εννοω με αυτο:Koλλαει επιτηδες το παιχνιδι τοτε πως το αποδεικνυει ο αλλος??Αυτα και συγγνωμη αν σας κουρασα...
Doug21 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Υπο αυτους τους ορους και με το γεγονος οτι αυτη την φορα θα υπαρξει πιο πολυ σεβασμος στους παικτες που λαμβανουν μερος στο τουρνουα,δεχομαι και εγω να λαβω μερος στο τουρνουα.Οι 21 μερες ειναι υπεραρκετος χρονος και με βρισκετε συμφωνω πανω σε αυτο.Εχω ομως μια απορια...Οταν καποιος φερεται αντιαθλιτικα και τι εννοω με αυτο:Koλλαει επιτηδες το παιχνιδι τοτε πως το αποδεικνυει ο αλλος??Αυτα και συγγνωμη αν σας κουρασα... το αν γινεται να κολλαει καποιος το παιχνιδι επιτηδες δεν εχει αποδειχθει οτι γινεται δυστυχως. αν καποιος εχει τις γνωσεις να μας πει το πως (αποδικνυουμε, οχι κανουμε!), ας μας πει. Αλλιως πιστευω οτι θα αρκεστει ο παικτης που το παθαινει να το πει κι αν εχει ξανασυμβει θα δουμε τι θα γινει με τον συγκεκριμενο παικτη. Οι κανονες ειναι εκει πανω και ΕΣΕΙΣ θα πειτε με ποιους διαφωνειτε και τι προτεινετε. διαβαστε τους καλα παρακαλω για να μην γινουν παρεξηγησεις. Ειναι μονο προτασεις και θα συμφωνηθουν απο ολους
Doug21 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 γεια σου πανθηρα και καλωσηρθες. σε παρακαλω διαβασε τους κανονες και πες μας με τι διαφωνεις η/και τι θα ηθελες να προσθεσεις
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 ολα οκ αλλά δε μ άρεσε το οτι θα έχει την δομή πρωταθληματος .θα ήθελα να έχει και νοκ αουτ φάση
Doug21 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Οκ δεκτη η σκεψη. Μπορεις να βρεις καμια ιδεα πως να γινει αυτο αλλα να εχει και ψωμι η ολη διαδικασια; Μηπως να το καναμε οπως το euro αλλα με πιο πολλους αγωνες; Δηλαδη ολους διπλους αντι μονους;
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 δε ξέρω εγώ.αν ξέρει κάποιος άλλος ,καλώς.
Doug21 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 θα μπορουσε να γινει σε 4 γκρουπ οπως το γιουρο. 4 ομαδες ανα γκρουπ αλλα ΔΙΠΛΟΙ αγωνες για να εχει ψωμι. και μετα φασεις των 8, 4 και τελικος. ολοι οι αγωνες διπλοι εκτος απο τον τελικο. τι λετε? Παικτες ως τωρα Doug21 Cartman7gr Stratigos24 Mean Machine BLuE_PaNtHeR Ψαχνουμε ειτε 8 ειτε 16. Αν μαζευτουμε 8 προτεινω να παρει 2 ομαδες ο καθε παικτης! τι λετε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα