Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζετε κανένα δωρεάν εργαλείο που να μπορεί να συγκρίνει 2 βάσεις, να βρίσκει διαφορές και να παράγει SQL κώδικα για τον συγχρονισμό τους; Με ενδιαφέρει να υποστηρίζει SQL Server και τουλάχιστον να βρίσκει τις δομικές διαφορές και όχι τόσο τις διαφορές σε δεδομένα.

Δημοσ.

Για tool (προσωπικά) δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι. Αλλά μπορείς να κανείς μόνος σου ένα απλό προγραμματάκι που να συγκρίνεις δύο ΒΔ, πίνακα-προς-πίνακα και στήλη-προς-στήλη. Η όλη διαδικασία είναι αρκετά εύκολη (ειδικά σε .net).

Δημοσ.

Αν δεν θέλεις να χρησιμοποιησεις τα εργαλεία του SQL Server για export και import μπορείς να χρησιμοποιήσεις το DBComparer που κάνει ακριβώς αυτό που θέλεις.

Δημοσ.

SQL Manager.Net

Έχει αρκετά προγράμματα για διάφορους σκοπούς σε λογικές τιμές.

Το πρόγραμμα που προτείνει ο mitsakosGR δεν το ξέρω.

edit.

Τώρα είδα το δωρεάν συγνώμη.

Δημοσ.

Για tool (προσωπικά) δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι. Αλλά μπορείς να κανείς μόνος σου ένα απλό προγραμματάκι που να συγκρίνεις δύο ΒΔ, πίνακα-προς-πίνακα και στήλη-προς-στήλη. Η όλη διαδικασία είναι αρκετά εύκολη (ειδικά σε .net).

Έλεγα μήπως υπάρχει κάτι έτοιμο. Να το κάνω από την αρχή έχει πολύ δουλειά για να παράγει scripts. Πρέπει να βλέπει διαφορές σε κλειδιά, τύπους δεδομένων, procedures, views, default values κλπ. κλπ. και να φτιάχνει το κατάλληλο.

Δεν είναι κάτι που θα φτιάξω σε μια μέρα.

Το DBComparer φαίνεται καλό, θα το δω. Ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...