Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοίγω εδώ το θέμα, γιατί μέσα στα windows δεν βγήκε κάτι

Γεια σας...

Έχω το εξής θέμα, έχω πάρει έναν σκλήρο απο mac για να τον κάνω external σε μια θήκη. Αφόυ τον έκανα format σε NTFS τον έβλεπε κανονικά. Πέρασα μέσα το backup μου και έκανα format στο laptop μου. Τώρα που τον συνδέω ενώ τον αναγνωρίζει σαν εξωτερικό και μέσα απο το manage, δε μου τον ανοίγει και δεν τον εμφανίζει μέσα στο "Ο υπολογιστή μου".

Καμία ιδέα;;;

Δημοσ.

Αν μιλάς για Windows, πάνε στη Διαχείριση (Δίσκων) και δοκίμασε από εκεί να του δώσεις με δεξί κλικ ένα γράμμα.

Δημοσ.

Αν μιλάς για Windows, πάνε στη Διαχείριση (Δίσκων) και δοκίμασε από εκεί να του δώσεις με δεξί κλικ ένα γράμμα.

Δε με αφήνει.

Βασικά δες πως μου τον εμφανίζει, είναι ο κάτω ο 232GB

post-241447-0-32281400-1339186933_thumb.jpg

Δημοσ.

Τι ακριβώς μήνυμα βγάζει/τί δεν κάνει εννοείς, όταν λες δεν σε αφήνει; Είναι μήπως εννοείς κάτι απενεργοποιημένο;

(...αν πάντως έχεις ελεύθερο χώρο, πάρε τα αρχεία με κάποιο πρόγραμμα ανάκτησης, πχ Recuva -αν τα δει- που είναι και φρη, και μετά ξαναφόρμαρέ τον, αν δεν βρεθεί άλλη λύση)

Δημοσ.

Είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα με έναν εξωτερικό, και κατέληξα ότι αυτό έχει να κάνει με την παροχή ρεύματος.

Και σε μένα ενώ ο δίσκος εμφανιζόταν στη διαχείριση δίσκων, δεν εμφανίζονταν τα διαμερίσματά του στη διαχείριση αρχείων.

Έχει λυθεί(αν και σε σπάνιες περιπτώσεις παρουσιάζεται ακόμη, αλλά λύνεται με αποσύνδεση και επανασύνδεση του καλωδίου USB), με την αλλαγή του καλωδίου του δίσκου, και σύνδεση σε hub που παίρνει και εξωτερικά(από πρίζα) ρεύμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...