Pavlos Sage Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Παιδιά εχω αυτη τη μητρικη στον υπολογιστη μου (ASUS P5L-MX) στην οποια προσφατως αλλαξα επεξεργαστη(έβαλα τον Intel Core 2 DUO E7600). Ανοιγω τον υπολογιστη και μου βγαζει Intel uCode error. Δεν ξερω καν τι ειναι... τι πρεπει να κανω? help!!!!
antonl Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Απ ό,τι βλέπω εδώ, ο 7600 δεν υποστηρίζεται απ τη μητρική σου, γι αυτό και το error.
antonl Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Αυτό σημαίνει ότι η μητρική δεν παίζει με αυτόν τον επεξεργαστή (σύμφωνα με την Asus τουλάχιστον). Σου βγάζει κανα μήνυμα "press F1 to continue";
Pavlos Sage Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 ναι μου βγαζει... το προηγουμενο το ειπα επειδη μπαινω κανονικα στα windows και παιζω και τετοια τα παντα normal! μπορει καποια στιγμη να μην ανοιγει καθολου?
Pavlos Sage Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5QPLAM/#CPUS με μια τετοια ειμαι οκ? 47 ευρω και με βολευει γιατι δεν θα χρειαστει να αλλαξω μνημες και καρτες γραφικων....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα