Genatos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Οταν αναοιγω το dell μου μου βγαζει αυτη την εικονα πολλες φορες. Και δεν γινεται τιποτα αν δεν κανω restart, μετα λειτουργει κανονικα... Ξερει κανεις τι μπορεί να φταιει? Επισης ξερει κανεις το τηλ. απο το service της dell?
Ntinaras Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 εχεις βαλει κανα dvd η κανα εξωτερικο μεσο αποθηκευσης σε usb? τσεκαρε το boot order sto bios
Genatos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Μπα δεν έχω τίποτα τέτοιο...το χω τσεκάρει ο σκληρός είναι 1ος..δεν μπορώ να καταλάβω. Sent from my iPhone using Insomnia
liakjim Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Προσπαθει να εκκινησει μεσω δικτυου. Σιγουρεψου στην bios οτι ο σκληρος ειναι 1ος. Βαλε μας φωτο απο την εικονα της bios.
Ntinaras Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 ναι οντως απενεργοποιησε το boot lan rom Καπως ετσι θα το λεει
doakes Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Εμενα παντως οταν μου βγαζε το συγκεκριμενο μηνυμα HP laptop ειχε κοπει η καλωδιοταινια που ενωνε σκληρο με μητρικη και δυσκολευτηκα να βρω αλλη.
Genatos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Επανερχομαι γιατι ξαναεμφανιστηκε... Ο σκληρος ειναι 1η επιλογη ενω εκανα και επαναφορα στον dell με το προγραμμα που εχει και παλι τα ιδια... Θα παρω την dell, γιατι εχω ακομα εγγυηση μεχρι τον Δεκεμβριο...Πως να τους περιγραψω το προγραμμα για να γινω κατανοητος? Thanks!
liakjim Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Τι εννοείς επανεμφανίστηκε ; Πως είχε φτιαχτεί πριν ; Sent from my iPod touch using Insomnia
Genatos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Ειχα κανει επαναφορα συστηματος και νομιζα οτι ολα οκ, δεν του εκανα και συχνη χρηση λογο στρατου. Ομως τωρα που τον δουλευω συνεχεια μου το εμφανισε παλι. Και λογικα δεν ειχε διορθωθει ποτε, απλα επειδη μια το εκανε μια δεν το εκανε νομιζα οτι διορθωθηκε...
RcManiac Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Μπες BIOS και καντα όλα default . Μπορεί να είναι αλλού το πρόβλημα και όχι στις προτεραιότητες των δίσκων . Δοκίμασε και όταν ξεκινάει να πατήσεις F11 και να επίλεξεις τον C:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα