Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μηπως ενδομυχα ψαχνεις αφορμη να απεξαρτηθεις απο τις γυναικες;

Καμμία σχέση. Δόξα το Γιαραμπί, δεν έχω πρόβλημα :) Ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει. Αλλά βλέπω τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν φίλοι εδώ στην Αγγλία. Και με το δίκιο τους βέβαια.

• Απαντ. 121
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από το να μην έχεις στύση όταν πρέπει.. καλύτερα να χεις παραπάνω :P

Εσύ μας έλειπες απ' αυτό το θρεντ..

• Like 4
Δημοσ.

Εσύ μας έλειπες απ' αυτό το θρεντ..

Μην το λες υπάρχουν και χειροτεροι 2 στον αριθμό..

Δημοσ.

Από το να μην έχεις στύση όταν πρέπει.. καλύτερα να χεις παραπάνω :P

χερακια εχουμε, κριμα να παει χαμενη (μετακατοχικο-μεταεφηβικο)

Καμμία σχέση. Δόξα το Γιαραμπί, δεν έχω πρόβλημα :) Ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει. Αλλά βλέπω τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν φίλοι εδώ στην Αγγλία. Και με το δίκιο τους βέβαια.

η μεση Ελληνιδα ριχνει στ' αυτια της μεσης Αγγλιδας

Δημοσ.

Μην το λες υπάρχουν και χειροτεροι 2 στον αριθμό..

Όταν πλακώσουν και οι συγκεκριμένοι  του πούτιν το κάγκελο..

• Like 1
  • 5 μήνες μετά...
Επισκέπτης
Δημοσ.

παιδιά δεν έχω βρει λύση για το θέμα, εχω γινει ρομπα γιατί εκεί που κάνω προπόνηση αυτά που βλέπουν τα ματάκια μου δε περιγράφονται και νομίζω προδίδομαι ώρες ώρες γιατί φράω φόρμα, το άλλο επίσης είναι ότι κάθομαι βλέπω ταινία με παρέα και αν δείξει καμιά καλή σκηνή τσουπ καλώςτον διαμαντή, μετά με πιάνει ανησυχία ότι τα κορίτσια της παρέας θα το δουν ή θα καταλάβουν τι σκέφτομαι κλπ.

Δημοσ.

Το θέμα πάντα είναι να εντοπίζει κανείς το πραγματικό πρόβλημα.

Το δικό σου λοιπόν, δεν είναι σεξουαλικό, αλλά ενδυματολογικό.

• Like 1
Δημοσ.

Καπου ειχα ακουσει ενα γιατρο που ελεγε αν σου σηκωνετε και μετα δεν πεφτει ευκολα χωρις να υπαρχει σεξουαλικος λογος τοτε υπαρχει θεμα υγειας που εκδηλωνετε εκει 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μπα, πέφτει εύκολα και γρήγορα, απλά δεν πρέπει να είναι όλοι αυτοί μπροστά όταν θα το κάνω να πέσει

Δημοσ.

παιδιά δεν έχω βρει λύση για το θέμα, εχω γινει ρομπα γιατί εκεί που κάνω προπόνηση αυτά που βλέπουν τα ματάκια μου δε περιγράφονται και νομίζω προδίδομαι ώρες ώρες γιατί φράω φόρμα, το άλλο επίσης είναι ότι κάθομαι βλέπω ταινία με παρέα και αν δείξει καμιά καλή σκηνή τσουπ καλώςτον διαμαντή, μετά με πιάνει ανησυχία ότι τα κορίτσια της παρέας θα το δουν ή θα καταλάβουν τι σκέφτομαι κλπ.

κάνε το disable από το Bios.

Εμένα δούλεψε. ;)

Δημοσ.

Μπα, πέφτει εύκολα και γρήγορα, απλά δεν πρέπει να είναι όλοι αυτοί μπροστά όταν θα το κάνω να πέσει

Για να μη δουν το κόλπο ή απλά ντρέπεσαι να το ρίχνεις μπροστά σε άλλους?

Δημοσ.

ρίχνε ενα ξεμάτιασμα πριν βρεθείς με πιπίνια.Σε ματιάζουν παθητικά, και γι΄αυτό υπάρχει ανόρθωση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...