fuku Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Φίλε καντου ασκησεις χαλάρωσης.... Όταν πας για μπανιο ρίξε χλιαρό προς ζεστό νερο και καντου μασάζ και τραβά καμια μαλακια που και που δεν κάνει κακό....αυτο το πράγμα που περιγράφεις είναι νευρομυϊκο
nicoc89 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Φίλε καντου ασκησεις χαλάρωσης.... Όταν πας για μπανιο ρίξε χλιαρό προς ζεστό νερο πανό και καντου μασάζ και τραβά καμια μαλακια που και που δεν κάνει κακό....αυτο το πράγμα που περιγράψεις είναι νευρομυϊκο τα κάνω ολα αυτά σαν άντρας που είμαι , λες να έχει πάθει τράβηγμα ? με έβαλες σε σκέψεις γιατι και αυτό κόκαλα με μυς ειναι λογικά παθαίνει οτι και οι άλλοι μυς χμμμμμ.. Γιατι δεν το μαγκωνεις στο σωβρακολαστιχο? έχω δοκιμάσει να το στρίψω αλλα δεν αισθανόμουν άνετα
georgemvg Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 γιατι και αυτό κόκαλα με μυς ειναι είναι το λεγόμενο boner φαντάζομαι...
nicoc89 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 είναι το λεγόμενο boner φαντάζομαι... ναι , αλλα δεν ήθελα να γράψω την αγγλική λέξη γιατι ειναι ενάντια στους κανόνες του φόρουμ , οπότε έβαλα στύση
Adon1s Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 μόνο οι σκύλοι έχουν κόκκαλο εκεί .... Όλα τα λοιπά πρωτεύοντα εκει έχουν μόνο μύες ...
HALF EVIL Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Φίλε καντου ασκησεις χαλάρωσης.... Όταν πας για μπανιο ρίξε χλιαρό προς ζεστό νερο πανό και καντου μασάζ και τραβά καμια μαλακια που και που δεν κάνει κακό....αυτο το πράγμα που περιγράψεις είναι νευρομυϊκο Γιατρέ μου σε πάω πολύ. B)
fuku Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 όπως σου είπα αυτό είναι νευρομυικο και το παθαίνει κανείς μετά απο επανειλημμένη και μεγάλης διάρκειας στύση για αυτόν το λόγο απλά πρέπει να χαλαρώσουν οι μύες. μπορείς να κάνεις μασάζ, λουτρά με χλιαρό προς ζεστό νερό,αν θες μπορείς να βάλεις στη μπανιέρα αλάτι epsom ή αλάτι νεκρας θαλλασας, αν το έχεις παρακάνει τελευταία να το κόψεις για καμιά 15αρια μέρες.....αν δεν βελτιωθεί η κατάσταση πήγαινε σε ουρολόγο-ανδρολόγο να σε δει.
nicoc89 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 όπως σου είπα αυτό είναι νευρομυικο και το παθαίνει κανείς μετά απο επανειλημμένη και μεγάλης διάρκειας στύση για αυτόν το λόγο απλά πρέπει να χαλαρώσουν οι μύες. μπορείς να κάνεις μασάζ, λουτρά με χλιαρό προς ζεστό νερό,αν θες μπορείς να βάλεις στη μπανιέρα αλάτι epsom ή αλάτι νεκρας θαλλασας, αν το έχεις παρακάνει τελευταία να το κόψεις για καμιά 15αρια μέρες.....αν δεν βελτιωθεί η κατάσταση πήγαινε σε ουρολόγο-ανδρολόγο να σε δει. ωραία , σ'ευχαριστώ για τις πληροφορίες! θα τα δοκιμάσω είσαι γιατρός ? ακούγεσαι ενημερωμένος μόνο οι σκύλοι έχουν κόκκαλο εκεί .... Όλα τα λοιπά πρωτεύοντα εκει έχουν μόνο μύες ... κάνεις λάθος , το έχω δει σε βίντεο οτι έχουμε. http://www.youtube.com/watch?v=JugU-wzwpyE 1
evabb Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 κάνεις λάθος , το έχω δει σε βίντεο οτι έχουμε. http://www.youtube.com/watch?v=JugU-wzwpyE τρολαρεις αγρια ετσι;
nicoc89 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 τρολαρεις αγρια ετσι; πηρα τις απαντήσεις που ήθελα απο πάνω και είπα να του δείξω ενα βίντεο να δει πως όντως έχουμε κόκαλο ,αλλα το youtube δεν ειναι και wikipedia να πεις οτι ειναι έγκυρο πάντα και γιαυτό το έβαλα σε σποιλερ.
Adon1s Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 εγω το παθαίνω αυτό βέβαια στο λεοφωρείο οταν καθομαι σε καρέκλα η ακουμπάω κάπου , όταν περνάει απο λακούβες κλπ .
evabb Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 πηρα τις απαντήσεις που ήθελα απο πάνω και είπα να του δείξω ενα βίντεο να δει πως όντως έχουμε κόκαλο ,αλλα το youtube δεν ειναι και wikipedia να πεις οτι ειναι έγκυρο πάντα και γιαυτό το έβαλα σε σποιλερ. κοιτα, με βαση το στατιστικο μου δειγμα απο αντρες (δεν ξερω αν ειναι αρκετο ωστε να βγαλω ασφαλη επιστημονικα συμπερασματα), οσους πασπατευσα κανενας δεν ειχε κοκκαλο εκει. λες να εχω πεσει σε μεταλλαγμενους;
washcloud Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 και αυτό κόκαλα με μυς ειναι λογικά παθαίνει οτι και οι άλλοι μυς ...την ώρα της Βιολογίας (και της Γλώσσας...) ήσουνα στο γυμναστήριο ε (...μ' αρέσει που ζήτησες και σοβαρές απαντήσεις, πανάθεμά σε...). Κατά τ' άλλα α) είσαι πάντως στο πνεύμα των ημερών τουλάχιστον ("εγέρθητω" κτλ) β) μια μέρα (κοντά στα 40) θα τα αναπολείς ολ' αυτά μελαγχολικά και μάλλον θα εύχεσαι να ξαναέχεις το ίδιο "πρόβλημα" και δεν θα ξαναδώσεις δεκάρα για τους γύρω γ) αν θες να δεις γιατρό και είσαι με κρατική ασφάλιση, καλύτερα πάνε σ' έναν παθολόγο, ο οποίος είτε θα σου δώσει λύση, ή θα σε κατευθύνει προς κάποιον ανδρολόγο πχ (που απίθανο το κόβω να υπάρχει ως ειδικότητα καλυπτόμενη από ταμείο) ή όποιον άλλο σχετικό τεσπα.
nicoc89 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 εγω το παθαίνω αυτό βέβαια στο λεοφωρείο οταν καθομαι σε καρέκλα η ακουμπάω κάπου , όταν περνάει απο λακούβες κλπ . και εγώ αλλα ειναι λογικό , στην περίπτωση που λεω στο τοπικ ειναι άνευ αιτίας κοιτα, με βαση το στατιστικο μου δειγμα απο αντρες (δεν ξερω αν ειναι αρκετο ωστε να βγαλω ασφαλη επιστημονικα συμπερασματα), οσους πασπατευσα κανενας δεν ειχε κοκκαλο εκει. λες να εχω πεσει σε μεταλλαγμενους; δεν ξέρω αλλα λογικά δεν ειμαστε όλοι ίδιοι , άνθρωπος με άνθρωπο διαφέρει. ...την ώρα της βιολογίας ήσουνα στο γυμναστήριο ε (...μ' αρέσει που ζήτησες και σοβαρές απαντήσεις, πανάθεμά σε...). Κατά τ' άλλα α) είσαι πάντως στο πνεύμα των ημερών τουλάχιστον ("εγέρθητω" κτλ) β) μια μέρα (κοντά στα 40) θα τα αναπολείς ολ' αυτά μελαγχολικά και μάλλον θα εύχεσαι να ξαναέχεις το ίδιο "πρόβλημα" και δεν θα ξαναδώσεις δεκάρα για τους γύρω γ) αν θες να δεις γιατρό και είσαι με κρατική ασφάλιση, καλύτερα πάνε σ' έναν παθολόγο, ο οποίος είτε θα σου δώσει λύση, ή θα σε κατευθύνει προς κάποιον ανδρολόγο πχ (που απίθανο το κόβω να υπάρχει ως ειδικότητα καλυπτόμενη από ταμείο) ή όποιον άλλο σχετικό τεσπα. δεν ειναι πρόβλημα γενικότερα, ίσα ίσα που μου αρέσει που είμαι στις επάλξεις αλλα όχι στο λεωφορείο να κοιτάνε οι γριές και οι θείτσες λες και είμαι ο χαμένος θησαυρός
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα