damian1977 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα στην παρεα....... Μηπως καποιος φιλος γνωριζει τι χαζομαρα εχω κανει με το pc μου και δεν μπορω να ανοιξω τα spoilers??Δεν τα καταφερνω ουτε με το firefox,ουτε με τον chrome ουτε και με τον IE. Απο ενα ιντερνετ καφε που δοκιμασα...μπορεσα κανονικα. Δεν προθαφαιρεσα κατι ρε γμτ....δεν μπορω να καταλαβω τι εγινε....αν και οι γνωσεις μου ειναι οι βασικες. Αν εχεται κατι να προτεινεται....πλιζ χελπ!!!!
geowizard Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 απενεργοποιησε τις επεκτασει του browser μια-μια και δες ποτε μπορεις
damian1977 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Αν εκανες και εναν κοπο βρε geowizard να μου περιγραψεις και τον τροπο που θα το κανω αυτο...θα σου χρωσταγα μεγαλη χαρη!! (ξερω...δεν ειναι για μενα τον κωλόγερο αυτα...αλλα μιας και σε πετυχα...βαλε πλατη) Eνταξει!!!!Το βρηκα...δεν ηταν τοσο δυσκολο....αυτο που ειπες ακριβως εκανα..και δουλεψε ξανα μια χαρουλα!!!Ευχαριστω πολυ man!!!
geowizard Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 οκ τιποτα βρε. Πριν 3 μερες ειχα κι εγω το ιδιο θεμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα