ppaio Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Θελω μια βαση που να κραταει ενα smartphone android ορθιο στο γραφειο.Υπαρχει κατι τετοιο ? Ευχαριστω για τις απαντησεις σας εκ των προτερων
nemesiskp Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 http://www.ebay.co.uk/itm/CLEAR-UNIVERSAL-SLIM-DESK-STAND-HOLDER-SMART-PHONES-MOBILE-TABLET-STAND-CRADLE-/180880012706?pt=UK_Holders_Mounts&hash=item2a1d49f5a2#ht_500wt_1031 http://www.ebay.co.uk/itm/Desk-Mobile-Phone-Stand-Holder-for-i-Pod-Touch-Nano-i-Phone-3-G-S-4G-S-Black-New-/230757220572?pt=UK_Holders_Mounts&hash=item35ba33c0dc#ht_2738wt_1016 Ασφαλως βρησκεις οτι αλλο παρομοιο θες: http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_nkw=mobile+phone+desk+holder
techkid Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 http://www.ebay.co.uk/itm/CLEAR-UNIVERSAL-SLIM-DESK-STAND-HOLDER-SMART-PHONES-MOBILE-TABLET-STAND-CRADLE-/180880012706?pt=UK_Holders_Mounts&hash=item2a1d49f5a2#ht_500wt_1031 αυτό μπορούν να στο φτιάξουν και σε μαγαζιά με διαφημιστικές πινακίδες που έχουν plexiglass ---- εγώ ψάχνω έναν τρόπο να στερεώσω το smartphone μου στο dashboard του αυτοκίνητο για να βλέπω τους χάρτες όταν το χρησιμοποιώ σαν GPS. Γενικά δεν υπάρχει κάτι τέτοιο διαθέσιμο από τις εταιριες και πραγματικά απορώ πως δεν τους έκοψε το νιονιό τους ακόμα να προσφέρουν ένα τέτοιο αξεσουάρ. δηλ όταν είμαι στο αμάξι και το χρησιμοποιώ σαν GPS που θα πρέπει να το στηρίξω;; μήπως να το κρεμάσω από την οροφή;;
Voodooman Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 εγώ ψάχνω έναν τρόπο να στερεώσω το smartphone μου στο dashboard του αυτοκίνητο για να βλέπω τους χάρτες όταν το χρησιμοποιώ σαν GPS. Γενικά δεν υπάρχει κάτι τέτοιο διαθέσιμο από τις εταιριες και πραγματικά απορώ πως δεν τους έκοψε το νιονιό τους ακόμα να προσφέρουν ένα τέτοιο αξεσουάρ. δηλ όταν είμαι στο αμάξι και το χρησιμοποιώ σαν GPS που θα πρέπει να το στηρίξω;; μήπως να το κρεμάσω από την οροφή;; Κάτι τέτοιο δεν ψάχνεις;
techkid Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 πράγματι κάτι τέτοιο ψάχνω, το θέμα είναι αν υπάρχουν εδώ γιατί από μία φώτο δεν μπορείς να καταλάβεις αν θα κάνει την δουλειά, μαγαζιά με τέτοια αξεσουάρ που υπάρχουν; μήπως Στουρνάρη; Πλατεία Κάνιγγος;
nemesiskp Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 αυτό μπορούν να στο φτιάξουν και σε μαγαζιά με διαφημιστικές πινακίδες που έχουν plexiglass ---- εγώ ψάχνω έναν τρόπο να στερεώσω το smartphone μου στο dashboard του αυτοκίνητο για να βλέπω τους χάρτες όταν το χρησιμοποιώ σαν GPS. Γενικά δεν υπάρχει κάτι τέτοιο διαθέσιμο από τις εταιριες και πραγματικά απορώ πως δεν τους έκοψε το νιονιό τους ακόμα να προσφέρουν ένα τέτοιο αξεσουάρ. δηλ όταν είμαι στο αμάξι και το χρησιμοποιώ σαν GPS που θα πρέπει να το στηρίξω;; μήπως να το κρεμάσω από την οροφή;; Γιατι δεν παιρνεις μια θηκη που να το βαζεις στο τζαμι οπως κανεις και με τα κανονικα gps,η οποια θα γνωριζεις σιγουρα οτι κανει δουλεια;Εγω πηρα μια παρομοια με αυτη και ειναι μια χαρα και εννοειται οτι κανει για ολα τα κινητα απο ενα μεγεθος και πανω.
facebookcase Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 τσεκαρε τα μαστορεματα στον σκαι!κατι τετοιο ειχαν φτιαξει απο ξυλο και ειναι ευκολο να οτ κανει ο καθενας!απο οτι θυμαμε ειχαν φτιαξει 3 διαφορ στυλ για βαση κινητου!
techkid Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 κάτι τέτοιο ψάχνω, το θέμα είναι ότι θέλω να το δω από κοντά πρώτα, λογικά δεν θα πρέπει να υπάρχουν μαγαζιά εδώ που να πουλάνε τέτοια αξεσουάρ;;
Sadako Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Κάτι τέτοιο δεν ψάχνεις; Αυτά είχα πάντα την απορία πώς δουλεύουν και πόσο αξιόπιστα είναι. Προφανώς δεν ισχύει μόνο ότι δεν γλιστράνε, γιατί σε μια από τις φώτο δείχνει το κινητό να είναι σχεδόν κάθετα. Και δηλαδή αν τραντάξει λίγο το αυτοκίνητο πχ από καμιά λακκούβα δεν έχει τον φόβο να φύγει το κινητό;
faitas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Κοιτάξτε και στο upmarket.gr τις βάσεις της Brodit. ότι καλύτερο υπάρχει. υπάρχει επιλογή για απευθείας σύνδεση με τον πίνακα του αυτοκινήτου ή τον αναπτήρα για να φορτίζει το κινητό όσο είναι στη βάση.
doctorkostis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Κερδιζεις το χρυσο φτυαρι. Που το ξεθαψες 2 χρονια μετα? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα