SPANK Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Επιτέλους ενα πολυ καλό νεο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Τι σχεση εχει η τιμη του εισητηριου των ΜΜΜ με το wifi του μετρο? Ασχετα εαν θα μπει ή οχι, ασχετα με το αν θελουν να ανεβασουν τα εισητηρια, μου λετε οτι επειδη το ΜΕΤΡΟ θα εχει wifi, οποιος θελει να παρει ΛΕΟΦΩΡΕΙΟ θα πρεπει να εχει αυξημενο εισητηριο? Ο,τι να'ναι.. Εαν ειναι δωρεαν η παροχη του, θα ειναι καλη πρωτοβουλια, αλλα κραταω μια πισινη για τις ταχυτητες.. Με τοσο κοσμο και τοσα smartphone, θα γινεται χαμος.. Δεν καταλαβαίνω την ένστασή σου, από τη στιγμή που το εισιτήριο θεωρείται ενιαίο. Είναι για όλα τα μέσα. Και αυτό σημαίνει ότι ΙΣΩΣ να χρησιμοποιήσεις το Wifi ίσως και όχι. Το κράτος το ενδιαφέρει να πληρώσουν όλοι, όχι μόνο αυτοί που το θέλουν. Στην Ελλάδα ζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kfyros Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Πόση ώρα θα κάτσει κανείς στο μετρό ρε παιδιά για να το πληρώσει κιόλας... Για όνομα του θεού, είπαμε tech fans αλλά όχι και έτσι... ακριβώς αυτό.. τι σκατά να το κάνεις το wifi όταν η μέση αναμονή είναι 3 λεπτά στο σταθμό ; αφού μέσα στις σύραγγες δεν θα παίζει έτσι κι αλλιώς. Μόνο σε κάποιους σταθμούς.. ούτε search wireless networks και connect δεν θα προλαβαίνεις να κάνεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fuku Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Εδω στη Θεσσαλονίκη θα βάλουν wifi? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bisbirikos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Πολύ ωραίο για να στέλνεις ανώνυμα μπινελίκια σε πολιτικά blogs. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δεν καταλαβαίνω την ένστασή σου, από τη στιγμή που το εισιτήριο θεωρείται ενιαίο. Είναι για όλα τα μέσα. Και αυτό σημαίνει ότι ΙΣΩΣ να χρησιμοποιήσεις το Wifi ίσως και όχι. Το κράτος το ενδιαφέρει να πληρώσουν όλοι, όχι μόνο αυτοί που το θέλουν. Στην Ελλάδα ζεις. fail Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δεν κοιτάνε που πολλές δυσπρόσιτες και όχι μόνο κατοικημένες περιοχές σε όλη την Ελλάδα ακόμη δεν έχει φτάσει το DSL το Wi Fi στο μετρό μας μάρανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedoom Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Διαβάζοντας για WiFi στο μετρό, το μυαλό μου πήγαινε και στη δυνατότητα να σερφάρεις μέσα στο τρένο και όχι μόνο στο σταθμό! Στο σταθμό τι να το κάνω; Αφού ο μέσος χρόνος παραμονής σε αυτόν είναι πολύ μικρός και η πλειοψηφία των επιβατών δεν αράζουν στους σταθμούς!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 η τελευταία πρόταση πάντως αναφέρει ότι τελικός στόχος είναι και το WiFi μέσα στις αμαξοστοιχίες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Βλέπω να ανεβαίνουν οι κλοπές στα μετρό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aiolos.01 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 και επιπλέον απόδοση στην ΣΤΑ.ΣΥ ΑΕ του 100% των ακαθάριστων εσόδων που θα προκύψουν από την εκμετάλλευση του έργου. Αν είναι δωρεάν πως θα προκύψουν έσοδα απο την εκμετάλευση; Θα σε αναγκάζει να χρηιμοποιείς δικό τους client με διαφημίσεις; Η θα κάνει το γνωστό κόλπο των ξενοδοχείων που αλλάζουν τη μορφή των site βάζοντας δικές τους διαφημίσεις; Γελοία μου φαίνονται και τα 2. Σε τελική ανάλυση σιγά το κόστος χρήσης και συντήρησης που θα έχει αυτό το σύστημα. Η εγκατάσταση θα έχει καποιο κόστος αλλά απο εκεί και πέρα δεν χρειάζεται και τίποτα φοβερό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vardaloupas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Πριν μερικές μέρες ήμουν στο Ταλίν της Εσθονίας και είχαν WiFi ακόμα και μέσα στο λεωφορείο για το αεροδρόμιο και γενικά παίζει πολύ το WiFi εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexhs gk Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Εδω στη Θεσσαλονίκη θα βάλουν wifi? Χαχαχχα σοβαρά τώρα? Ούτε το μετρό δεν έχουμε ακόμα. Κάτσε να το τελειώσουν και να έχουμε επιτέλους και για το wifi βλέπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_ibanez Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Εδω στη Θεσσαλονίκη θα βάλουν wifi? Έτοιμος ήμουν να το γράψω, αλλά δεν ήξερα αν πρέπει να ρωτήσω για το wifi ή για το μετρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fuku Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 εγώ πάντως έχω ένα παλιό router που δεν το χρειάζομαι..... μπορώ να το χαρίσω για το κοινό συμφέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα