dskar Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 παιδια εχω προβλημα στην εγκατασταση του joomla2.5.4 με XAMPP 1.7.7 στο βημα 4.. εχω δημιουργησει στο phpmyadmin βαση με ονομα "joomla2.5" και εκανα προσθηκη νεου χρηστη με ονομα dskar. Στο βημα 4 στις βασικες ρυθμισεις βαζω τα παρακατω Είδος Βάσης Δεδομένων :Mysql h Mysqli Όνομα Διακομιστή :localhost Όνομα Χρήστη :dskar Κωδικός :●●●●●●●●●● Όνομα Βάσης Δεδομένων :joomla2.5 Πρόθεμα πίνακα :a4gyq_ παταω επομενο και μου βγαζει : Δεν ήταν δυνατή η σύνδεση με τη βάση δεδομένων. Επεστράφη ο αριθμός σφάλματος: Unable to connect to the Database: Could not connect to MySQL.
Kostas-zio Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Πρέπει να βάλεις ολόκληρο το όνομα της βάσης και του χρήστη. Λογικά αν δεις από το cpanel στις βάσεις που έχεις φτιάξει θα δεις εκεί το όνομα της βάσης κάπως έτσι name_joomla2.5 και όνομα χρήστη name_dskar. Δοκίμασε απευθείας να βάλεις για πρόθεμα το όνομα σύνδεσης που έχεις στο cpanel.
dskar Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Να σου πω την αληθεια δεν ειμαι και πολυ σχετικος...εψαξα λιγο και νομιζω πως ετσι ακριβως ειναι τα ονοματα,δεν ειμαι σιγουρος ομως. Τελος παντων πηγα παλι στο προφιλ χρηστη (dskar) που ειχα φτιαξει πατησα επεξεργασια δικαιωματων μετα αλλαγη στοιχειων προσβασης και εκει που λεει φιλοξενητης πριν ειχε οποιοδηποτε συστημα εγω εβαλα τοπικο. Τωρα μου εγινε μια χαρα η εγκατασταση, δεν ξερω γιατι οταν ειχε οποιοδηποτε συστημα δεν μπορουσα να συνεχισω στο επομενο βημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα