Προς το περιεχόμενο

HP deskjet f4280 πρόβλημα


xtrmsnpr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παίδες καλησπέρα.

Πήρε η κοπέλα μου ένα πολυμηχάνημα( hp deskjet f4280),αλλά υπάρχει πρόβλημα.Κατέβασα τους drivers και το πρόγραμμα από το site της HP,και φτάνω μέχρι εκεί που ζητάει να συνδέσω την συσκευή..

Μόλις το συνδέω μου πετάει μήνυμα ότι δεν μπορεί να αναγνωριστεί η συσκευή..έψαξα και βρήκα αυτό εδώ http://answers.micro...2e-c3961cc254b1

έκανα τα βήματα για unistall τα usbs..και είδα ότι μόλις βγήκε το κομμάτι που ήταν πάνω το usb-keyboard( turbox) έγινε η εγκατάσταση του HP...Μόλις έκανα όμως reboot τον υπολογιστή,και έκανε πάλι install το πληκτρολόγιο,έβγαλε πάλι το μήνυμα ότι δεν αναγνωρίζει μια συσκευή,και σταμάτησε ο υπολογιστής να βλέπει τον HP..και βγάζει ότι δεν είναι συνδεδεμένος..

Προφανώς υπάρχει conflict με αυτά τα 2..Δοκίμασα άλλα 2 usb ports ελεύθερα που έχει ο υπολογιστής από μπροστά,και δοκίμασα και ένα hub usb με 4 πόρτες που έχει ελεύθερες..κάνει τα ίδια.

Καμία λύση;Σας ευχαριστώ.

 

win7 32bit en home premium

( http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?softwareitem=al-72253-3&cc=gr&dlc=el&lc=el&os=4062&product=3811337&sw_lang= )

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...