newtech Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Καλησπερα σε ολους. Ειμαι στο εξωτερικο και εχω ενα PC εδω κ 1 ελλαδα. Επιδει θελω να δω ΝΕΤ (τους αγώνες) υπαρχει τροπος να συνδεθω μεσω του pc στην ελλαδα? Δεν ξερω αν λεγετε PROXY. αλλα ουσιαστικα καταλαβατε τι θελω να κανω. Φυσικα το PC στην ελλαδα εχει INTERNET
TheELF Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δεν είμαι και εντελώς σίγουρος αλλά, αν ξέρεις την IP του Η/Υ στην Ελλάδα(δίνεις ipconfig στην κονσόλα και στα αναφέρει) και ανοίξεις κάποιο Port(εδώ είναι τα δύσκολα και εξαρτάτε από το ruter σου αν μπορείς να το κάνεις) τότε απλά βάζεις αυτά τα στοιχεία στης ρυθμίσεις Internet σου σαν μεσολαβητής(proxy) και είσαι έτοιμος. Ναι proxy λέγεται και μπορείς (με πολύ ψάξιμο)να βρεις και ελληνικά proxy μέσου google από πανεπιστήμια και τα λοιπά.
newtech Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δεν είμαι και εντελώς σίγουρος αλλά, αν ξέρεις την IP του Η/Υ στην Ελλάδα(δίνεις ipconfig στην κονσόλα και στα αναφέρει) και ανοίξεις κάποιο Port(εδώ είναι τα δύσκολα και εξαρτάτε από το ruter σου αν μπορείς να το κάνεις) τότε απλά βάζεις αυτά τα στοιχεία στης ρυθμίσεις Internet σου σαν μεσολαβητής(proxy) και είσαι έτοιμος. Ναι proxy λέγεται και μπορείς (με πολύ ψάξιμο)να βρεις και ελληνικά proxy μέσου google από πανεπιστήμια και τα λοιπά. Μα εχω pc αρα δεν θελω να μπω μεσω πανεπιστιμιου.. Απλα να μου πει καποιος τι ακριβος πρεπει να κανω.
NikosKallithea Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Τον proxy τι να τον κάνεις, απο οτι κατάλαβα στην ελλαδα ο υπολογιστής θα παίζει μεσω κάποιας κάρτας tv τούς αγώνες και εσυ θέλεις να μπεις να πάρεις τον έλεγχο της οθόνης για να τους δεις. Κατι τέτοιο δηλαδή http://www.windowsnetworking.com/articles_tutorials/wxprmdtp.html
newtech Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Τον proxy τι να τον κάνεις, απο οτι κατάλαβα στην ελλαδα ο υπολογιστής θα παίζει μεσω κάποιας κάρτας tv τούς αγώνες και εσυ θέλεις να μπεις να πάρεις τον έλεγχο της οθόνης για να τους δεις. Κατι τέτοιο δηλαδή http://www.windowsnetworking.com/articles_tutorials/wxprmdtp.html Οχι.. με WEBTV θελω οχι tv card.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα