Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάνει το καλώδιο απλά να ξέρει ότι είτε το βάλει στην μητρική (εφόσον έχει οπτική έξοδο) είτε στην κάρτα ήχου, διαφορά στην ποιότητα του ήχου δεν θα έχει...

Δημοσ.

Δεν θέλω αλλαγή στην ποιότητα απλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη με τα καλώδια να παίζουν όλα τα ηχεία! Έχω δοκιμάσει όλους τους συνδυασμούς αλλά μια τα μπροστά παίζουν ενώ τα πίσω όχι και το αντίστροφο! Έχω πελαγώσει!

Δημοσ.

μηπως εχεις σκυλο/γατα και σου μασαει τα καλωδια? το διο θεμα ειχα και εγω και μολις το ειδα σκυλιασα :P(περα απο την πλακα)

Δημοσ.

Όχι :D :D αλλά μου έχει σπάσει πραγματικά τα νεύρα το όλο θέμα. Μετά την μετακόμιση και την μεταφορά τους δεν κατάφερα να τα φτιάξω ποτέ! Ενώ πριν τα είχα καταφέρει.

εντάξει το έλυσα, έβαλα από το Creative Console Launcher 7.1 και δουλέψανε όλα... αυτό κι αν είναι κουφό...

Δημοσ.

Καλημερα θανο. Και εγω ειχα παρομοιο προβλημα με εσενα.

Στο τεστ εδειχναν καλα και στα τραγουδια επαιζαν μονο τα δυο.

Τα ηχεια πρεπει να παιζουν 5.1 παντα ασχετα εαν ειναι στερεο,απλα θα ακουγονται τα πισω το ιδιο.

Αυτο που εκανα ειναι απεγκατεστησα πληρης ολα τα driver tis realteκ εχοντας τα ηχεια συνδεμενα πανω ,εκανα επανεκινηση και εγκαταστησα απο την αρχη τα drivers.Τελος πηγα στο πανελ της realtek κλικαρα στο καθε βυσμα και ρυθμισα το τι ειναι (sub,rear,frond).

Ελπιζω να βοηθησα, παντως σε μενα επιασε! :lol:

Δεν ισχύει.

Μάλλον το έχεις βάλει σε στέρεο και όχι σε 5.1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...