Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια εχω ενα συστηματακι με ηχεια 5.1 τα συνδεω στην On board κανω τα τεστ να δω αν δουλευει με το realtek ολα καλα επιανα καθε φορα το καθε ηχειο για να δω αν τριζουνε οταν ομως παω να ακουσω καποιο τραγουδι η καποιο video ακουω μονο τα 2 και το μπασο δηλαδη σαν stereo τη γινετε εδω?

Δημοσ.

ααα δηλαδη διαφορες θα δω σε games και κανα video hd και ετσι ααα καταλαβα ευχαριστω πολυ :)

Δημοσ.

Ναι.Αλλά πρέπει και το παιχνίδι να υποστηρίζει 5,1 ήχο.Συνήθως όλα τα καινούργια το υποστηρίζουν.Για να ξέρεις αν ένα παιχνίδι υποστηρίζει 5,1 ήχο θα λέει dolby surround

Δημοσ.

Επίσης, η onboard κάρτα ήχου μπορεί να έχει κάποιο προγραμματάκι που να κάνει emulate τα τραγούδια σε 5.1 .Έτσι θα μπορείς να ακούς και τα τραγούδια σε 5.1

Δημοσ.

Επίσης, η onboard κάρτα ήχου μπορεί να έχει κάποιο προγραμματάκι που να κάνει emulate τα τραγούδια σε 5.1 .Έτσι θα μπορείς να ακούς και τα τραγούδια σε 5.1

Ναι αλλά θα πάρει ψεύτο 5,1 ήχο και το αποτέλεσμα πολλές φορές είναι κακό.

Δημοσ.

μυρτικη

Οσο πας και το χειροτερεύεις... ηταν που ήταν καπως το μυτρικη .... ήρθες και το αποτελειωσες με το μυρτική....

ΜΗΤΡΙΚΗ λεμε ωρεεεε παλουκάρι..... :lol: :P :P :P (απο το μητερα βγαίνει btw μπας και μπορεσεις να το θυμάσαι έτσι)

Δημοσ.

Οσο πας και το χειροτερεύεις... ηταν που ήταν καπως το μυτρικη .... ήρθες και το αποτελειωσες με το μυρτική....

ΜΗΤΡΙΚΗ λεμε ωρεεεε παλουκάρι..... :lol: :P :P :P (απο το μητερα βγαίνει btw μπας και μπορεσεις να το θυμάσαι έτσι)

αχα0χα0χ0αχ0α0χα0χ0α0χα0χ0α0χα0χα0 να σου πω οταν το ειδα οτι το εκανα λαθος λεω αστο βαριεμε να το φιαξω και σκεφτηκα εσενα με την μια χα0χ0αχ0α0χα0χ0αχ0α0χ0αχ0α0χα0χ0α0

Ναι αλλά θα πάρει ψεύτο 5,1 ήχο και το αποτέλεσμα πολλές φορές είναι κακό.

δεν ξερω καν πως γινετε οποτε θα τα αφησω ετσι οπως ειναι :P ευχαριστω παντος :)

Δημοσ.

αχα0χα0χ0αχ0α0χα0χ0α0χα0χ0α0χα0χα0 χα0χ0αχ0α0χα0χ0αχ0α0χ0αχ0α0χα0χ0α0

Αυτος ο τρόπος γραφής να μην σου πω ποιον μου θυμίζει δεν θα σου αρέσει!!! :P

Δημοσ.

Αυτος ο τρόπος γραφής να μην σου πω ποιον μου θυμίζει δεν θα σου αρέσει!!! :P

Πες μου μην με κρατας σε αγωνια τωρα.... :D:D::D:D

Δημοσ.

Πες μου μην με κρατας σε αγωνια τωρα.... :D:D::D:D

Τον ένα και μοναδικο κοκολινο... αν δεν ειχα δει την ημερομηνια εγραφης σου θα ήμουν σχεδον πεπεισμενος ότι θα ήσουν ένα ακομη απο τα απειρα account του.

Δημοσ.

Τον ένα και μοναδικο κοκολινο... αν δεν ειχα δει την ημερομηνια εγραφης σου θα ήμουν σχεδον πεπεισμενος ότι θα ήσουν ένα ακομη απο τα απειρα account του.

χαχ0χα0 και γιατι να μην μαρεσεις με εχουν πει και χειροτερα αυτο ειναι το καλυτερο :P :D

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι εγώ για να μην ανοίγω νέο τοπικ. Αυτό το καλώδιο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751714 κάνει για να συνδέσω τα Logitech Z5500 μου με την XFI Platinum;

Ευχαριστώ.

Ναι κάνει... θα το συνδέσεις με το optical in στο front panel της platinum

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...