Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Θέλω τα φώτα σας. Έχω έναν υπολογιστή i5-2400 cpu στα 3,1Ghz και 8GB Ram με Windows 7 64bit. Όλα τα προγράμματα τα τρέχω αρκετά γρήγορα, ωστόσο έχω παρατηρήσει ότι όταν πάω να ανοίξω ενα αρχείο Word το οποίο περιέχει φωτογραφίες και μακροεντολές το ανοίγει πολύ αργά και το διαχειρίζεται επίσης αργά (πχ καθυστέρηση οταν πάω να γράψω κείμενο). Τα ίδια αρχεία, ο παλιος υπολογιστής μου τα άνοιγε πιο γρήγορα. Χρησιμοποιώ το Word 2003! Εχει κανείς να προτείνει κάτι?? :wacko: :wacko:

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Θέλω τα φώτα σας. Έχω έναν υπολογιστή i5-2400 cpu στα 3,1Ghz και 8GB Ram με Windows 7 64bit. Όλα τα προγράμματα τα τρέχω αρκετά γρήγορα, ωστόσο έχω παρατηρήσει ότι όταν πάω να ανοίξω ενα αρχείο Word το οποίο περιέχει φωτογραφίες και μακροεντολές το ανοίγει πολύ αργά και το διαχειρίζεται επίσης αργά (πχ καθυστέρηση οταν πάω να γράψω κείμενο). Τα ίδια αρχεία, ο παλιος υπολογιστής μου τα άνοιγε πιο γρήγορα. Χρησιμοποιώ το Word 2003! Εχει κανείς να προτείνει κάτι?? :wacko: :wacko:

Καλημέρα,

μήπως έχεις εγκαταστήσει το Office File Validation Tool (από windows update)? Αν ναι, αφαίρεσέ το και πες μας αν διορθώθηκε η κατάσταση.

Δημοσ.

Επισης δοκιμασε να το ανοιξεις με τις μακροεντολες κλειστες, πχ

winword.exe /a D:\mitsos.doc

και δες αν ανοιγει πιο γρηγορα. Ετσι θα ξερεις αν οι μακροεντολες ειναι προβληματικες.

Δημοσ.

Ευχαριστώ και τους 2!! Έβγαλα το Office File Validation Tool και τρέχει τωρα κανονικά!!! Ευχαριστώ και πάλι!!

Δημοσ.

Ευχαριστώ και τους 2!! Έβγαλα το Office File Validation Tool και τρέχει τωρα κανονικά!!! Ευχαριστώ και πάλι!!

Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω την M$. Ώρες, ώρες βγάζει τα μάτια της μόνη της. Πρώτη φορά που έπεσα πάνω σε αυτό το patch ήταν όταν προσπάθησα να ανοίξω ένα excel 150ΜΒ... έκανε σχεδόν 10 λεπτά αντί για 1 shock.png

Δημοσ.

Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω την M$. Ώρες, ώρες βγάζει τα μάτια της μόνη της. Πρώτη φορά που έπεσα πάνω σε αυτό το patch ήταν όταν προσπάθησα να ανοίξω ένα excel 150ΜΒ... έκανε σχεδόν 10 λεπτά αντί για 1 shock.png

Και πάλι καλά που υπάρχουν κάποιοι σαν κι εσένα και μας δίνουν τα φώτα τους!

Δημοσ.

Σε μένα πάλι το συγκεκριμένο add-in δεν δημιούργησε ως τώρα κάποιο πρόβλημα. Αν ωστόσο παρατηρήσω αργοπορία στο άνοιγμα κάποιου εγράφου του Office, θα είναι ο πρώτος ύποπτος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...