Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπών , δεν χρησιμοποιώ κάποιο CSM (wordpress,joomla...) έχω μια web σελίδα, εκεί προσθέτω ένα έστω έτοιμο text editor και στοχεύω μετά την επεξεργασία άρθρου να την στείλω μέσω της φόρμας σε μια άλλη σελίδα που θα αποθηκεύσει το κείμενο

στην βάση . Πείτε μου πως να πάρω το κείμενο του άρθρου για να το στείλω ?

Δημοσ.

Ανάποδα αρχίζεις, (αν και δεν ξέρω από αυτά) αλλά πρέπει να δεις πρώτα ποια είναι η σελίδα και πως λαμβάνει αυτή τα κείμενα.

Δημοσ.

Λιπών μαγες , επειδή δεν βλέπω να ξέρει κάποιος θα πω εγώ τι έκανα, Κατέβασα ένα rte editor , εκεί πέρα τροποποιήσα των κώδικα μέσα , ώστε όταν πατάμε sabmit μέσα στην συνάρτηση που θα τρέχει μετά θα παίρνει το επεξεργαζομενο html από

το αντικείμενο που το κατέχει και να αντιγράφει αυτό στην hidden field και στην συνέχεια θα πατάει αυτόματα click() στην φόρμα που κατέχει hidden field και μετά πηγαίνει στην σελίδα που γράφει στην βάση. Δεν ζήτησα και κάτι δύσκολο

το μυαλό πρέπει να παίρνει στροφές πόσες φορές να το πούμε.

Δημοσ.

Λιπών μαγες , επειδή δεν βλέπω να ξέρει κάποιος θα πω εγώ τι έκανα, Κατέβασα ένα rte editor , εκεί πέρα τροποποιήσα των κώδικα μέσα , ώστε όταν πατάμε sabmit μέσα στην συνάρτηση που θα τρέχει μετά θα παίρνει το επεξεργαζομενο html από

το αντικείμενο που το κατέχει και να αντιγράφει αυτό στην hidden field και στην συνέχεια θα πατάει αυτόματα click() στην φόρμα που κατέχει hidden field και μετά πηγαίνει στην σελίδα που γράφει στην βάση. Δεν ζήτησα και κάτι δύσκολο

το μυαλό πρέπει να παίρνει στροφές πόσες φορές να το πούμε.

Επειδή δε κατάλαβα, κράζεις τον εαυτό σου που δε πήρε στροφές εξαρχής, ή εμάς που ανάθεμα κι αν καταλάβαμε τι έγραψες;:blink:

Δημοσ.

Εγώ μπορώ να σου πω ακριβώς πως να το κάνεις, αν πρώτα μου πεις τι γνώσεις προγραμματισμού έχεις και τι έχεις δοκιμάσει μέχρι τώρα.

Δημοσ.

Έχω καλές γνώσεις του JavaScript και Php γενικά δεν βασίζουμε στα ίδια, γρήγορα προσαρμόζουμε σε κάτι νέο

, τι ιδέα έχεις?

Δημοσ.

Κι εγώ καλές έχω, web developer είμαι.

Δε μου είπες τι έχεις δοκιμάσει όμως...

btw... ένα απλό form submit είναι, σίγουρα ξέρεις php;

Δημοσ.

Κι εγώ καλές έχω, web developer είμαι.

Δε μου είπες τι έχεις δοκιμάσει όμως...

btw... ένα απλό form submit είναι, σίγουρα ξέρεις php;

rte1.html = '<?=$_SESSION['rte_html']?>';( για το update article) δεν μου ισχύει πάντα, κατέβασε το http://www.kevinroth.com/rte/ rte.zip(βάλε το στο htdocs) τροποποίησε demo.htm βγάλε το από το φάκελο του καν το demo.php και μετά κάνεις όπως περιέγραψα πριν

function submitForm() {

//make sure hidden and iframe values are in sync for all rtes before submitting form

updateRTEs();

document.getElementById('article').value=document.RTEDemo.rte1.value;

document.getElementById('sub_article').click();

return false;

} // ενώ για το update σκέψου πως να το κάνεις θέλει sessions στην αρχή ...

Πάντως τι ήθελα να πω με αυτό ότι όταν το html είναι π.χ rte1.html = '

nothing

'; δεν μου το εμφανίζει σωστά όταν ξαναφορτωνω την σελίδα, ενω όταν είναι π.χ

rte1.html = 'nothing'; τότε εμφανίζει περίεργο,ε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...