Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Πηρα εχτες το TP-Link TL-WA5210g γιατι ηθελα να δωσω wifi σημα στο ξενοδοχειο που δουλευω. Το θεμα ειναι οτι θελω να συνδεθει ασυρματα με το router (Thomson TG585) να λειτουργει ως access point. Δεν μπορω να βρω καποιο how to για να το κανω και οσα βρηκα προηποθετουν να ειναι συνδεδεμενο μεσω lan με εναν υπολογιστη. Ακομα και με αυτον τον τροπο ομως δεν ξερω τι ρυθμισεις να του βαλω γιατι παρολο που βλεπω το σημα του οταν παω να συνδεθω λεει "συνδεση με περιορισμο" η κατι τετοιο και φυσικα δεν εχω προσβαση στο internet. Θελω λοιπον τα φωτα σας για το στησιμο... (ειμαι σιγουρος οτι καποια βλακεια κανω στα DHCP settings)

Edit: Μου ξεφυγε ενα w στον τιτλο και δεν μπορω να το αλλαξω αν μπορει καποιος μοντ .. Ευχαριστω

Δημοσ.

αν εχεις Teamviewer μπορουμε να συνδεθουμε και να δω τις ρυθμισεις

Εχω teamviewer... δωσε μου 5 λεπτα να παω με το λαπτοπ μεχρι το ρουτερ και το TP Link και σου στελνω σε πμ τα log details

Eχεις πμ

Τελικα την Βρηκα την ακρη... Δεν ειχα βαλει στις ρυθμισεις του λαν να παιρνει το dns απο το ρουτερ (ειμαι πολυ βλακας το ξερω....) Ευχαριστω την eyh84 που προσφερθηκε να βοηθησει

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα και επειδή εχω περίπου το ίδιο πρόβλημα θα ήθελα κάποια βοήθεια απο όσους μπορεί να ξέρουν καλύτερα.Εγώ το TL-WA5210g θέλω να έχει πρόσβαση στο μοντεμ-ρούτερ μου (ZTE ZXV10H108L αυτο που δίνει η WIND) και μεσω του μοντεμ να δινω ασύρματα ιντερνετ απο το TL-WA5210g.Εχω προσπαθήσει να το σετάρω σύμφωνα με τις οδηγίες αλλα δεν μπορει να μπει στο μοντεμ για να δώδει ιντερνετ.Τι πρεπει να κανω ? Στο network δίνω καινουργια ip (192.168.1.11 π.χ.) βάζω και gateaway την ip

του μοντεμ (192.168.1.1) αλλα τιποτα.Πασα βοήθεια/συμβουλή δεκτή.

Δημοσ.

θα παιρνεις ασυρματα η θα παιρνεις με καλωδιο απο το ρουτερ της wind?επισης και για τους 2 πιο πανω καντε και firmware update στα 5210 αν εχει βγει πιο καινουριο.

Δημοσ.

Τα dns που τα βαζω;Στο network μονο gateaway εχει.Στο wireless τι βαζω ? Sorry για τις πολλες ερωτησεις αλλα δεν μπορω να συνδεθω.

Δημοσ.

wireless βαζεις οτι θες να εκπεμπει.μπορεις να βαλεις τα ιδια με το ρουτερ απλα αλλο καναλι μπορεις να βαλεις κατι διαφορετικο.απλα προσπαθησε να αφησεις 5 καναλια διαφορα μεταξυ τους στο ασυρματο αν ειναι σχετικα κοντα  το ενα με το αλλο

Δημοσ.

Το wireless του μοντεμ θα το κλεισω και θα αφησω μονο του tplink οταν σεταριστει.Θα ηθελα να μου πεις σε παρακαλω για τους dns και gateway απο που και πως σεταριζονται;

Δημοσ.

Τελικα ηταν προβλημα μοντεμ.Μολις αλλαξα θυρα εθερνετ ολα οκ.Η θυρα 2 του μοντεμ ειναι off. Ευχαριστω τον φιλο poulinos για τις συμβουλες/υποδειξεις του.

Δημοσ.

Τελικα ηταν προβλημα μοντεμ.Μολις αλλαξα θυρα εθερνετ ολα οκ.Η θυρα 2 του μοντεμ ειναι off. Ευχαριστω τον φιλο poulinos για τις συμβουλες/υποδειξεις του.

αυτο θα πει μεγαλη ατυχια.εκτος αν για χ υ λογο η δευτερη θυρα του Modem εχει σεταριστει μεσα απο το ρουτερ για καποιο αλλο λογο.σε καποια ρουτερ δηλαδη την καθε lan port μπορεις να την ρυθμισεις διαφορετικα.

Δημοσ.

Μολις είδα αυτο που είπεσ σχετικά με την θύρα το τσέκαρα στο μοντεμ αλλα δεν ειδα τίποτα.Βέβαια μπορει να υπάρχει κατι και να μην το καταλαβαίνω .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...